Tehnički kutak > Tuning skutera

yasuni R,C16,city 16

<< < (9/16) > >>

Crazy Kuree:
Preglomazan je tecnigas RS2 i ne stoji fino, možda su po snagi isti ali krivulja snage nikad nije ista  :icon_biggrin: yasuni r je jedan od najljepši auspuha- ko god je kupio nije se pokajo. volio bi da nisam ni svoj moro prodat al et c16 je presudio nečim drugim  :icon_biggrin:

x-plorer:

--- Citat: Crazy Kuree - 25 Ožujak, 2010, 22:35:57 ---Preglomazan je tecnigas RS2 i ne stoji fino, možda su po snagi isti ali krivulja snage nikad nije ista  :icon_biggrin: yasuni r je jedan od najljepši auspuha- ko god je kupio nije se pokajo. volio bi da nisam ni svoj moro prodat al et c16 je presudio nečim drugim  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

apsolutno se slazem...stvarno je spuh prelip...i lipo izgleda definitivno gleda sam ode na forumu njeguvu krivulju cini se da ga nije tesko postelat i citao sam da se cak moze malo fulat sa rolicama i da nema problema...uzest cu ga pa makar bio bankrot hehehe...

Crazy Kuree:
Ako se dobro sjećam u mene su jedno vrijeme bile za 1-2g teže već šta bi bile idealne i opet nije imo rupu samo je slabije navlačio

x-plorer:
reci mi koje bi rolice trebale ic...s kojima bi bilo naj optimalnije

x-plorer:
znaci R nema blokadu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju