Tehnički kutak > Tehnička pitanja

odrzavanje sp-a

<< < (2/10) > >>

R@kija:
brijem da ih mos na 20000 negdi zamjenit,al kad ti je vec sve raskopano...pa napravi sad kak spada da nemoras opet raskapat...

Luka 0101:
znam... to cu ja trazit jurcu ili tako nekoga da mi to slozi ono prav, jer ja se bojim da to nekaj ne sfusam

doc-sr150:
samo ga zagrij malo ujutro i toči kvalitetno ulje i nemaš frke...

Mr J:
eh... velis sve je rastavljeno... koliko radilica ima km??? (imaju boljku da pucaju na upustenju odmah iza kalote variomata (dakle na upustu izmedju zubi i polutke))

Sto se tice same masine najbolje je voziti serijalu sa 11,5 grama rolicama (ne zaboravi staviti sve podloske kada budes stavljao variomat)...
Sipaj normalno ulje, moze i polusintetika, gorivo nije problem to je karburator 2t progutat ce sto mu god naspes...

potrosnja ti nebi smjela biti iznad 5,5 litara... (ako je onda nije karburator postelan)

Prije voznje malo zagrij skuter i vozi (nije to 4t da se mora ulje podici i zagrijati), ali ne sada da radi na mjestu minutu i odmah full gas... pametnije da radi na mjestu 10 sekundi i lagano doziras gas tijekom voznje te nakon kilometar - dva stisnes gas ako za to ima potrebe... jer ne grije se masina jednako na 1000 - 4000 i 9000 okretaja...

Luka 0101:
za radilicu neznam koliko ima km..
jedna zanimljiva prica... koliko sam skuzio od covjeka od kojeg sam to kupio da je to bivsi sp od naseg clana @lav-a..
Činjenica je da su oni tu masinu zaklali ali kao sto rekoh, manje vise novi su djeli svi tako da nebi smjelo biti problema..
vise me muci to sastavljanje jer se bojim da nesto ne sfusam..

jel ima ko da bi mi pomogao slozit? Čevapi i piva ukljuceni  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju