Tehnički kutak > Tuning skutera

SR instalacije - pomoc..

<< < (5/6) > >>

CoK:
mislim da nisu iste boje zica sa mine i BB,ako nisu na novoj srki ko na BB onda nisu ni ove. 2 deka su od rezervara i od zadnjeg fara

EDIT: zadnja slika bobina i masa

ichko:
E super cok, ovo za bobinu mi je dosta bitno bilo... Nego nije mi jasno kako u ovom velikom dzeku za stop svijetlo ima 5 zica, na china instalacijama sam imao 3 zice...znas li mozda koja je zica za sto ?

CoK:
mislim da je zato sto su u tome đeku i zmigavci,tako je na mojoj apriliji,na 150 sru i trebalo bi biti i na tvome. znaci jedna je minus,2 za zmigavce,1 za poziciju i 1 za stop. Kada spojis đek od zadnjeg kraja (stopovi i zmige) te se zice granaju di vec koja ide ali u đeku su za ove kaj sam napisao. Neznam napamet koja je za kaj

ichko:
E pa dobro onda, to cu nekako i provaliti makar kad znam za sta su... A znas li mozda ili mozes li provjeriti kako izgleda dzek za prednje zmigavce, koje su boje zice..i kako izgledaju dzekovi za sirenu i onaj regler za zmigavce, i takodje koje su boje zice

CoK:
đek za prednje zmige su ti 2 male stopice...obicno su plave i svijetlo plave boje na apriliji za jednu stranu,a plava i crvena za drugu stranu,đek za relej zmiga ti ide u L,a za trubu su stopice velicine one stopice za bobinu i jedna je plava a druga crna obicno...kazem obicno su te boje al nemoj me drzat za rijec  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju