Tehnički kutak > Tuning skutera
laser x-pro
ChRiStIaN:
eo slow ti je reko...a kupovat neki takav spuh i ne vadit iz njega nis van je ludost lol ;D
dhorvat:
--- Citat: ChRiStIaN - 24 Ožujak, 2010, 21:34:06 ---eo slow ti je reko...a kupovat neki takav spuh i ne vadit iz njega nis van je ludost lol ;D
--- Kraj citata ---
A i bolje ide serijski spuh sa blokadom nego zx ili ne daj Bože yasuni R sa blokadom
Luka 0101:
kaj se yasuni uopce cuje s blokadom...
ChRiStIaN:
--- Citat: dhorvat - 25 Ožujak, 2010, 08:28:24 ---A i bolje ide serijski spuh sa blokadom nego zx ili ne daj Bože yasuni R sa blokadom
--- Kraj citata ---
pa drito to...kaj odna po takvom kupis sam izgled...spuh je u banani, zaštopan lol :D
Iwo SR Tuono:
svaki auspuh koji izađe sa tvorničke trake ima e3/e13 homologaciju za cestovnu upotrebu, osim nekih na kojima piše for racing use only, oni nemaju homologaciju.
Ja imam lasera i uz njega je došao homologacijski list na kojem piše da prolazi i oko grane je omotana trakica na kojoj piše "removing restriction from this exhaust pipe will increase power" :toothy3: neznam sad dal sam od riječi do riječi dobro upamtio :icon_biggrin:
inače skidanjem blokade ta homologacija ide u povjest kao što su ti i rekli, inače auspuh samom izradom je jako kvalitetan,samo treba ga uštelat jer su mu radni okretaji dosta visoko što je veliki minus pogotovo za vlasnike ditecha/purejeta :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju