Tehnički kutak > Tuning skutera

zeza baosaki :))

<< < (3/3)

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 08 Kolovoz, 2007, 11:20:02 ---da ali kolko znam da kad okrečem udesno da dobiva vise goriva. Znaci da je u desno za vise benzina... I onda ocu dobit bjelu boju kave ako jos dam benzina? Jel sto vise okrecem to ide prema bjelijem. nije jos bjela ali ono. Samo sta nije  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ne, krivo si shvatio...

Dakle, jedan vijak je za ler gas - to znaš, ali drugi je ne za gorivo nego za zrak. Znači ti sa okretanjem tog drugog vijka određuješ koliko ćeš zraka dati.

Količina goriva se određuje sa diznom u odnosu na setup skutera, recimo serijale šta ja znam da puknem 56, pa sa otvorenim spuhom 64, kitom 70 i tako dalje.

Ugl... daj mu još zraka dok ne dobiješ svjećicu boje bijele kave.

Prije ti je bilo goriva ali malo zraka te gorivo nije u potpunosti detoniralo, zato je skuter trokirao.

DUBrawa:
znači kad okrečem vijak prema desnoj strani to više zraka dobivam? Evo sad sam gledo svjecicu i vec je polako blago bjela. Okreno sam jos mrvicu saraf i ljepo pucketa onako dok pustim gas. Ko vrx 200  :laughing7: . motor malo nemiran ler ima. npr kad ga upalim hladnog jako radi i kotač se vrti i onda se naglo ugasi. Pa kad ga upalim jedva da radi... A kad ga vozim performase su odlične ali oped  :angry7: motor na 60 zaguši se dok ne uspori na 58 ubrza do 60 oped se zaguši. Šta da više napravim??? Pomočččččččččč  :help: :help:  :help:  :help:  :help:  :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju