Tehnički kutak > Tuning skutera

DUE PLUS------>promjena kuta paljenja???

<< < (12/18) > >>

flomo:
karb ti je premal...da si stavio barem 19 bilo bi dobro...a inace se koristi na mmidrace kitu karb 21......probaj od nekog posudit cdi od starijeg skuta pa probaj ....ak ti bude pasalo,,,..jel auspuh mhr ili mhr replica ???

Crazy Kuree:
dal je kit slučajno prerađen? i koliko je karika potrošena?

miha_nrg:
evo ovakokao prvo hvala šta ste se javili;) karb je bio samo za probu....dok sam imao aeroxa gore je bio karburator 20.5 i bilo je isto....ovaj 17.5 je iz malossi pakiranja nie piaggio...auspuh je MALOSSI MHR (for race only)....ja sam mjerio dimenzije kita i nije ništa mjenjano...mislim na podizanje ispuha i to sve...karika nije potrošena...ali jaču mi kompresiju ima serijala nego due plus :icon_scratch:....ja mislim da nije do struje....jer na dva skutera isti simptomi..mislim da nije struja pokvarena na oba...=/

ivanm:
pa due + nema neku kompresiju na kurbli, ipak ima samo 1 kariku..

miha_nrg:
opet dižem temu...=)))..

riješio sam problem...znači JA....nitko nie znao....hahahahah

kariku sam promjenio i stavio drugi karb isto 17.5 sa original filterom...skuter stvarno fino ide...ali nije to to još...zbog karba...premalen je...ali trenutno nemam novca za veći pošto me je CIJENJENI ČLAN ENDI zaj#bo moram se snalazti ovako...

e sada....skuter je u startu lošiji...trenutno je gore crvena malossi šušta...i bijele šuštice...stavit ću crvene...nabavio sam..

dalje....dizna je 90...dali je PREMALENA...skuter nekad treba duže vrijeme da uhvati tj da se razvrti a nekad dam gas i odmah uhvati odlično...dali je to do premalene dizne ili nepoštelanog karburatora....roline su 3.3 nemam osjećaj da su prelagane...mislim da su okej...vaša mišljenja????

eto da mi odgovorite na još ovih par pitanja...zahvalan sam šta ste se trudili i pomagali....još par sitnica i mogu stavit projekt u garažu kad bude kompletno gotovo....pozdrav

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju