Tehnički kutak > Tuning skutera
DUE PLUS------>promjena kuta paljenja???
svbeljan:
dijelim ja glavonjo jedan :P
mislim da due + nema bas nes snage na niskim okretajima, a kako kvacilo prerano hvata nemoze se razvrtit :happy3:
imam ideju :)
idemo do rešetara.....do tamo ces se dovuc nekako i ako se na onoj nizbrdici ne razvrti dolje kako treba onda neznam šta je :)
SPecial:
Samo pazi da u onom glatkom desnom zavoju ne odletis u cigle.
svbeljan:
jednom smo odletili ja i frend s biciklama u auto koji je taman isao skrenut :toothy3:
te ceste su strašne,,,,,,to kad usavršiš, možeš rossiu parirat na stazi, al samo po kiši :glasses9:
doritos:
--- Citat: svbeljan - 24 Ožujak, 2010, 21:37:50 ---dijelim ja glavonjo jedan :P
mislim da due + nema bas nes snage na niskim okretajima, a kako kvacilo prerano hvata nemoze se razvrtit :happy3:
imam ideju :)
idemo do rešetara.....do tamo ces se dovuc nekako i ako se na onoj nizbrdici ne razvrti dolje kako treba onda neznam šta je :)
--- Kraj citata ---
nema nikakve snage na 8-9 soma okretaja a kamoli ako ima kuplung koji krece sa 3-5soma okretaja...
skut ti mora kretati na oko 7-8soma okretaja bar...ono naspanan kuplung i zuti ili crveni cent i to je to...rolice 3.5 za pocetak i to je to...
SPecial:
--- Citat: svbeljan - 24 Ožujak, 2010, 23:22:02 ---jednom smo odletili ja i frend s biciklama u auto koji je taman isao skrenut :toothy3:
te ceste su strašne,,,,,,to kad usavršiš, možeš rossiu parirat na stazi, al samo po kiši :glasses9:
--- Kraj citata ---
A uspi ga usavrsit kad asfalta nema. Mislim na onaj na dnu (tamo di se prodaje građevinski materijal). Ja sam tamo uzbrdo klizao. Tko od gore vozi Stalkera?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju