Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt serijala... by dhorvat - komentari
robert:
--- Citat: efz - 31 Ožujak, 2010, 21:32:22 ---A kaj je s amortizerom :redface:
--- Kraj citata ---
misliš na onaj šta ja sad imam na luni? šta mi horvat posudio?
dhorvat:
--- Citat: robert - 31 Ožujak, 2010, 21:33:44 ---misliš na onaj šta ja sad imam na luni? šta mi horvat posudio?
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Sad si zakurio frku. Neno brusi noževe valjda doma s kojima će me gađat :laughing9:
Amortizer sam pokušao probat ali bezuspješno jer gore paše na šeraf, a dolje je banana. Lako stavim šajbice da sjedne u centar, ali je dolje m8 navoj, a na bloku mi je selen sa m6 rupom :angry7: Morat ću neš skemijat, napravit piksu sa m8 na m6, ali to jedino ako će dottore uzet stvari u svoje ruke :icon_thumright:
efz:
--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 21:45:37 --- :toothy12:
Sad si zakurio frku. Neno brusi noževe valjda doma s kojima će me gađat :laughing9:
Amortizer sam pokušao probat ali bezuspješno jer gore paše na šeraf, a dolje je banana. Lako stavim šajbice da sjedne u centar, ali je dolje m8 navoj, a na bloku mi je selen sa m6 rupom :angry7: Morat ću neš skemijat, napravit piksu sa m8 na m6, ali to jedino ako će dottore uzet stvari u svoje ruke :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemoj samo da dottore nesto uzima u svoje ruke :toothy3:
robert:
pa amortizer je već kod dottorea. ja ga po dogovoru predao kod njega.
efz:
--- Citat: robert - 31 Ožujak, 2010, 21:55:36 ---pa amortizer je već kod dottorea. ja ga po dogovoru predao kod njega.
--- Kraj citata ---
:tstnd:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju