Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt serijala... by dhorvat - komentari
Pupo:
--- Citat: dhorvat - 24 Ožujak, 2010, 09:01:58 ---Kak znaš? Ovaj ventilator se jako vrti, dosta puše i podosta se čuje :icon_scratch: Jesi siguran? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Bila je već rasprava o tim ventovima, mislim da je aeroxtuning otvorio temu i došlo se do zaključka da ventovi od kompa nisu baš najsretnije rješenje osim par specifičnih izvedbi koje je kod nas malo teže nabaviti!
doritos:
ja sam ih imao na malossi sportu i dpr c21 i nema bas neke pomoci , iskreno...
nit ti netreba horvat na serijali to..to se ni ne grije... :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Pupo - 24 Ožujak, 2010, 09:21:42 ---Bila je već rasprava o tim ventovima, mislim da je aeroxtuning otvorio temu i došlo se do zaključka da ventovi od kompa nisu baš najsretnije rješenje osim par specifičnih izvedbi koje je kod nas malo teže nabaviti!
--- Kraj citata ---
Ovo nije ni približno ko od kompa :toothy11:
Znači serijala po tebi ne može zakuhat? Al uvijek je po ljeti u gradu dobro imat ventilator dok čekaš na semaforu. Stavljam ga sebi za dušu a ne radi neke potrebe :laughing7:
Kaj ste me tak napali svi? :drunken_smilie:
fic:
ja sam stavio na roxov kiler od sp-a vent.... s prednje strane.... spojis obrnuto polove i puse u obrnutom smjeru.... i bez njega mi sad nije bila velika temperatura.... ali cim ga upalim na prekidac temperatura pada u skokovima ;D ;D
SlowRider:
gdje mogu komentirati da je feeling daleko bolji na minarelli nego na piaggio masini? :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju