Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt serijala... by dhorvat - komentari
dhorvat:
--- Citat: doritos - 14 Travanj, 2010, 01:40:17 ---gadno se varas , vozio sam se sa malagutime stalno kad sam ga slozio area sad dobiva novi selen sentralni i sitnice i to bu to... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma pun mi je kufer šerafljenja već, makar malo šerafim naspram ovih panjeva kod nas, ali svejedno oću se vozit bez brige :laughing7:
Giz:
Fali ti dulji remen da kompenziraš nedostatak u zadnjim polutkama i dobiješ start kakav bi trebao biti.... I ja se isto sad hebem sa prijenosom, dok ne uštelam da bude savršeno....
Ipak sam ja picajzla. :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Giz - 14 Travanj, 2010, 02:00:11 ---Fali ti dulji remen da kompenziraš nedostatak u zadnjim polutkama i dobiješ start kakav bi trebao biti.... I ja se isto sad hebem sa prijenosom, dok ne uštelam da bude savršeno....
Ipak sam ja picajzla. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pa u principu, meni je sve isto kao i sa serijskom polutkom po pitanju starta :laughing7:
doritos:
klosaru, a da ti malo poslikas te polutke fino rastvorene da se vidi kut otvaranja polutka, dal je ko na minarelli polutci ili drukcije...daj malo vise informacija... ;D
dhorvat:
--- Citat: doritos - 14 Travanj, 2010, 02:20:28 ---klosaru, a da ti malo poslikas te polutke fino rastvorene da se vidi kut otvaranja polutka, dal je ko na minarelli polutci ili drukcije...daj malo vise informacija... ;D
--- Kraj citata ---
Pa otvorio sam ih i ko da gledaš OverRange kut širenja :laughing7: Ne ko na piaggio serijskim polutkama da je malo zakrivljen :nono: Ovo je ravna crta :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju