Tehnički kutak > Tehnička pitanja

BB blokovi (seleni ili lageri)

(1/3) > >>

VUKI TPH:
evo zanima me sta je bolje u bb blokovima u rukam- od nosaca masine   lageri ili seleni .....(ovisno o nosacu masine) sr (bocni seleni) sp (centralni selen )

SPecial:
Jurca i jos neki stavljali su lezajeve da sprijece krivljenje BB masine. Dakle,to znaci da su lezajevi bolji od original piksni i  selena u blokovima,ali onaj veliki centralni (na SPu) ili bocni na SRu moras ostaviti jer bi ti vibracije bile pre jake.

VUKI TPH:
nisam ni mislio micat  centralni selen ..samo me zanimalo dali se moze nesto dogodit  ako stavim lagere ... npr (pucanje bloka) i slicno ..

SPecial:
Ne bi trebali.

dino_180:
jurča i ja smo to radili na mome.u nosaču na bloku imam ležajeve a u nosaču umjesto piksa igličasti ležaj.(igličasti je istih dimenzija kao i ležaj na bolcni od klipa.)u vožnji se osjeti da je kruči..ne piga se..gle meni je bolje.motor je čvršči.imaš bolju kontrolu.puknut nebi smjelo jer kolko ja znam sr 150 ima tvornički ležajeve u nosaču na bloku.ja sam isto bio skeptičan al cjelu sezonu sam se vozio i nije puklo.a igličasti staviš u nosač  klackalicu i rješit češ se iskrivljenja zadnjeg kraja šta se i događa pogotovo na sp 180 kad stuntaš.ako me kužiš kaj hoču reči.   :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju