Općenito > Servisi
kvarovi na skuterima i njihov servis
enigma:
koliko je već prošlo od kad ti je motor na servisu?
mrcina:
punih mjesec dana danas imam još čekati 15 dana i onda prolazi zakonski rok 45 dana.ali najinteresantnije ti je da su rezervni dijelovi na granici več više od tjedan dana što je smiješno.razumio bih da to uvozi privatna osoba pa da mu je carina previsoka.kontaktirao sam malo i carinu da se uvijerim u tvrdnje osobe u firmi koja izjavljuje da su dijelovi na carini,pa mi je carinik rekao da takve stvari obrađuju sa rokom odmah za firme koje rade u rh,bez previše čekanja tako da ja ne pušim izjave navedene osobe da su dijelovi još na carini.
r.e.!:
nije mi jasna ta nezainteresiranost. ja bih kontaktirao centralu za ovaj dio Europe.
prodam ti nešto i onda ko te j...
sigurno im prodaja dobro ide pa su sada bahati, što kada ljudi zbog nepoštivanja kupaca prestanu kupovati Kymco i ostale proizvode čiji se zastupnici i serviseri tako ponašaju?
a i zastupništva se hvataju ljudi i firme bez ikakvog iskustva u tom poslu :dontknow: :nono: :mad0265:
enigma:
nemože ništa napravit nego sačekat do završetka zakonskog roka, tj. još 15-tak dana.
svakako da mail zastupništvu za ovaj dio europe ne bi škodio...al čim se popravi , dakako :binkybaby:
mrcina:
to i čekam da onda navalim svim oružjem ima da buju manji od makova mljevenog zrna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju