Sportski kutak > Sve vezano za utrke
HMS - situacija
eladio:
Cehovska je to organizacija , jedni drugima cuvaju ledja,
mene samo jedna stvar cudi, njima bi trebao biti interes da sve discipline budu sto jace, da privuku sponzore, a onda bi se jos bolje oparili ako im je to cilj..
Ovo im je sitna lova , jadnici :angry7:
DevMichele:
--- Citat: eladio - 27 Ožujak, 2010, 20:33:06 ---Cehovska je to organizacija , jedni drugima cuvaju ledja,
mene samo jedna stvar cudi, njima bi trebao biti interes da sve discipline budu sto jace, da privuku sponzore, a onda bi se jos bolje oparili ako im je to cilj..
Ovo im je sitna lova , jadnici :angry7:
--- Kraj citata ---
potpis..
al ocito su nesposobni pa im je i sitna lova dovoljna
Tiho:
--- Citat: DevMichele - 28 Ožujak, 2010, 11:55:41 ---al ocito su nesposobni pa im je i sitna lova dovoljna
--- Kraj citata ---
Sitna,nesitna od mene više kune neće vidit. ;)
Uskoro je gotova staza pokraj Zadra tako da će mi to postat stalna vikend destinacija.Vozit ću se sa prijateljima i to mi je skroz dovoljno.
XSH_tuned_MHR:
--- Citat: Tiho - 28 Ožujak, 2010, 14:31:10 ---Sitna,nesitna od mene više kune neće vidit. ;)
Uskoro je gotova staza pokraj Zadra tako da će mi to postat stalna vikend destinacija.Vozit ću se sa prijateljima i to mi je skroz dovoljno.
--- Kraj citata ---
bit cu ija gore sa roxom cim se slozi ..ubijati vikend :glasses2:
Pupo:
--- Citat: hawk - 26 Ožujak, 2010, 21:48:42 ---evo danas čujem da je i cross utrka u Požegi upitna baš iz tog razloga. vozači su osigurani kod drugih osiguranja i ne žele preći u generali a ti mulci im prijete da im neće izdati licence. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nadam se da to neće biti jedini slučaj pružanja otpora njihovim "pravilima"! I da će se konačno nešto riješiti u vezi cijele te situacije oko dotične gospode!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju