Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MEAT IN KVART ---- 10.04. SUBOTA
aeroxtuning:
e,ako mi obecas da ces spaliti gumu na r6-ici onda dolazim sigurno :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Ožujak, 2010, 00:49:33 ---e,ako mi obecas da ces spaliti gumu na r6-ici onda dolazim sigurno :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
luka jesi ti normalan,jesi ti normalan.......moji starci drže novac u banci,a ne u kućnom sefu!!!!aj ak budeš imao opet u planu neko zaštekavanje karbova po slavoniji javi se :icon_biggrin:
aeroxtuning:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 26 Ožujak, 2010, 00:56:41 ---
luka jesi ti normalan,jesi ti normalan.......moji starci drže novac u banci,a ne u kućnom sefu!!!!aj ak budeš imao opet u planu neko zaštekavanje karbova po slavoniji javi se :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
buahahahahaa :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: da si mi obecao da ces spaliti gumu,dosao bih a prije toga bi se potrudio ne doci u fensi lacosticama i asicsicama vec bi iz steka maminog i tatinog uzeo za old skul pume ili abibas :laughing7: :toothy12: :toothy12: :toothy12: imam nesto u planu,loze ima na pretek,napravljen servis na punta i na golfa,ko zna,mozda "skoknem" do kvarta :headbang:
BENNY:
JA ĆU :pomfrit:
ako bog da dolazim sa 2T micom.. ;D
kiza-iz-kvarta:
ovo se odnosi samo na N95 ZDENKO STUNT OLDSKUL CREW koji će bit na MEATU(draleta,gamya,zena,bockeya,dečke iz kvarta i ostali koji razumiju život u getu) aj ponesite kojeg cenera da se šminkamo!!!!ili u jeziku šifri : PONESITE KAVU,MI IMAMO TANJURIĆE I KAŠIKICE!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju