Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MEAT IN KVART ---- 10.04. SUBOTA

<< < (4/9) > >>

animatrix:
dolazi lunasaki xd

gumy:
ak će bit karlovačkog i pomfrita onda ćemo doći...
ili barem neke šminke...
ili bilo čega sam da imamo razlog doći :D

aeroxtuning:
Držite me za riječ,ja ću se pojaviti sa oba moja djubreta na neki od sljedećih meet-ova,garantiram,ako kiza i gumy ne dodju,onda neću ni ja....eto ;D

Btw-danas oko 6 ura zovem kizu da mu kažem da sam uplatio za frenda za neke dijelove  i naravno kaže on "halo" a ja "dobar dan,zovemo iz intereurope,na vaše ime imamo 1 motor,yamaha r6 vale rossi edition,Vedran Voda jel tako?" on posto ne zna moj broj kaže "ko se to sad zajebava" hahahahahaha koji lik,ja moram doc gore,pa do tamo i nazad mi je 500 kn loze,puno sam i reko,ma sitnarija ;D

doc-sr150:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Ožujak, 2010, 00:25:48 ---Držite me za riječ,ja ću se pojaviti sa oba moja djubreta na neki od sljedećih meet-ova,garantiram,ako kiza i gumy ne dodju,onda neću ni ja....eto ;D

Btw-danas oko 6 ura zovem kizu da mu kažem da sam uplatio za frenda za neke dijelove  i naravno kaže on "halo" a ja "dobar dan,zovemo iz intereurope,na vaše ime imamo 1 motor,yamaha r6 vale rossi edition,Vedran Voda jel tako?" on posto ne zna moj broj kaže "ko se to sad zajebava" hahahahahaha koji lik,ja moram doc gore,pa do tamo i nazad mi je 500 kn loze,puno sam i reko,ma sitnarija ;D

--- Kraj citata ---
daj lol to je 100 i kusur litara ja se sa tim vozim pol godine sa dujom...hahahaha

aeroxtuning:
Pa ovako mi to racunamo.....do nove gradiske nam je bilo 820 km....a di su još Vinkovci bokte ili čak Osijek,pffffff,to ti je oko 100 litara.....racunamo da cemo opaliti rejs usput sa nekim splicom,ima i u Kninu i Sinju ludjaka,ali ništa,zasada nismo niti jednu izgubili,a tu je bilo brava 1.6 16v,golfova tdi-ija.....tek su nas u Karlovcu cekale prave pile....golf 5 gti,chrysler neki i BMW e36 325.....kako ide ona dubrovačka:"nije bitno auto/motor,bitan je vozač"....imali smo najmanje 4 puta poginut do NG di nas ni rodjena mati ne bi prepoznala.....to je glavni razlog zasto sam rekao 500 kn loze.....meni 500 kn kroz lokal ode u cca tjedan dana prijatelju moj.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju