Tehnički kutak > Tuning skutera

Due+ Puko klip

<< < (4/4)

doritos:
novi klip ti je oko 450kn sa sipa za due+ 47.0...

znas i sam da due trga i vrti ko blesav i da nesmije biti nekih fuceva jer sve odlazi brzo...

ipak je to gus koji se grije dosta i treba sve to biti perfektno da ide i traje...jbg , imao si srece da nije sve popucalo tranu i sve otislo u pm...fuckas klip ... :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: doritos - 22 Ožujak, 2010, 14:47:06 ---novi klip ti je oko 450kn sa sipa za due+ 47.0...

znas i sam da due trga i vrti ko blesav i da nesmije biti nekih fuceva jer sve odlazi brzo...

ipak je to gus koji se grije dosta i treba sve to biti perfektno da ide i traje...jbg , imao si srece da nije sve popucalo tranu i sve otislo u pm...fuckas klip ... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
onda i nije puno al eto ja naručio novu kariku od prijatelja iz njemačke i stiže za dva tjedna kući a kariku je platio. danas sam sve rasklopio, komadić klipa je oštetio malo i na radilici ono zapunjenu plastiku, radilica ima lufta na sve strane. Klip je puko s jedne strane a s druge je gotovo čitavo pero napuklo i rukom se može pomjerat al ne i pokidat

runner_sp180:
ja mislim da taj klip ima previse oslabljenja u sebi pa zato pukne.. ove dvije rupe su ga oslabile i okolo ima nesto sitno mesa..

ivanm:
uzmi novu radilicu, preporučam BGM evo za 100 eura..

Crazy Kuree:

--- Citat: runner_sp180 - 23 Ožujak, 2010, 19:29:51 ---ja mislim da taj klip ima previse oslabljenja u sebi pa zato pukne.. ove dvije rupe su ga oslabile i okolo ima nesto sitno mesa..

--- Kraj citata ---
a čuj napuko je i sa druge strane gdje nema rupa i to dobrim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju