Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner - kazaljka obrtomjera
doritos:
DA, moguce je jos svasta nannovom skuteru, moguce je i jos da ti rikne radilica nakon 5t km, moguce je da ti sve zacvika kako kvalitetne skutere delaju...
dok imas garanciju, sve kaj se pokvari reklamiraj i nek sloze sve i bok :icon_thumright:
robert:
--- Citat: RunnerBoy - 21 Ožujak, 2010, 11:06:07 ---da, ali skuter ima samo 500 km. Zar je moguce da se tak brzo pokvari??
--- Kraj citata ---
ni gilera nije više ono šta je nekad bila. upitne su zemlje porjekla nekih djelova.
RunnerBoy:
da, znam da je piaggio proizvodnju preselio u Kinu, a sad, ko zna koliko su kvalitetni djelovi koje sad stavljaju u motore.
Ali ja sam sa gilerom do sad pre zadovoljan. jedino sta me sad ta kazaljka malo zafrkava, ali budem i to rijesio.
Hvala na pomoci.
jprekrit:
--- Citat: robert - 21 Ožujak, 2010, 11:09:33 ---ni gilera nije više ono šta je nekad bila. upitne su zemlje porjekla nekih djelova.
--- Kraj citata ---
Ja sam imao odma problem kad sam ju vozio iz salona. naime, meni je plovak od ulja bio zaštekao i kad sam došao po novi skuter pitao ih da zašto svijetli... Prodali mi priću da su ga upravo prali pa da je sigurno došla voda u konektore pa se treba osušiti... i tak sam se vozio do prvog servisa, i još se nije osušila i na prvom servisu su mi promijenili cijeli plovak!
_nino:
Isti problem kao ti, kazaljka nekad poludi sama od sebe, kad ugasim i ponovo upalim motor onda radi normalno... Posto imam garanciju, rekli su mi u servisu to zamjenit, sad cekam te neke djelove, pa cemo viditi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju