Tehnički kutak > Tuning skutera
PINASCO TFORCE-...Minrelli Kit....Info
XSH_tuned_MHR:
evo posto me zanimao više alu iskopo sam nesto zanimljivo
njemaci kazu da je jedan kao ZYLINDER ITALKIT ECO SPEED 74CC osim sto Pinasco ima klip sa dvi karike i duže traje., cijena mu je bila 120,130 e., ..ugl. citao sam da post o navodno 13,14 ks sa midrace ostatkom..,
bas gledam slike cini se da su jednaki bar cilidar i glava.,ali ovaj je 74cc i vozi se sa extra radilicom:icon_scratch:
ForRace3:
Sorry sto ti nemogu dati odgovor na pitanje u vezi kita, ali vidim da spominjete kvalitetu Pinasca...
O tome vam mogu reci samo jedno, da su jedni od najboljih...
Ljudi ne kupuje proizvode od Pinasca, zato sto Pinasco nema tako dobru reklamu kao Malossi i Polini, jer klizač federa i centralni feder od Pinasca kosta 35€, ali izgleda da nisu bez veze skupi i da nesto valjaju ;)
ivanm:
ok je firma samo dobro uštelaj a za dijelove tipa karike i brtve morat ćeš se snalazit opet prek neta..
benelli:
od pinasca kit,spuh ..... su jako kvalitetni,mozda sumnjas jer nisi nikad cuo za njih ali jedan dio italije vozi na njegovim djelovima,znam jer imam 40 km do trsta i cesto sam tamo tako da tebi je mozda novo ali pinasco je jedna poznata marka u italiji,a sta se tice reklame ne treba ima kad onoliko koliko oni naprave to i prodaju bez nekih extra reklama,a gospon andrea pinasco je poceo proizvoditi kiteve za vespu 1969 god toliko o postojanju.
to ti je nešto kao radilice imas doste marka koje uopce nisu poznate u hr tipa mazzucchelli košta duplo manje od malossieve a za malossi ih radi mazzucchelli :icon_thumright:
pajo:
ma nebi ni minute razmiljao uzo bi odma pinasco :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
cijena je više nego odlična(pogotovo alu)a i vijerujem da ne zaostaje za drugim navikanim markama...
za te para uzmeš si odma rezervne karike i brtve i gotovo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju