Općenito > Generalno o skuterima
X9 black box 250
mrcina:
isti kufer drugo ime
el horhe:
Brat mi ima ponudu za X9 180 Amalfi, pa ga interesira Vaše mišljenje. 180 ccm, 2002.g. prešao 29930 km, nikad padano s njim, di koja ogrebotina na bokovima (od grana ili zida), guma oko nosaća retrovizora malo je odljepljena, plastike nije baš ono 100% stisnuta (ponegdje malo zijeva), ne radi zadnje livo svitlo i povremeno se sve kazaljke na instrument ploči zablokiraju gdje obićno pomogne lagano kuckanje prstom ( loš kontakt ili električni problem kao i kod posta dolje navedenog ???). Vozija ga je ozbiljniji čovjek, redovito servisiran (bar tako kaže), registriran početkom mjeseca, a prije par dana promjenjen remen ( upalilo se na displeju BELT). Na forumu pod rubrikom Tuning skutera i teh. pitanja (piaggio x 9 180-odgovorio g. Mrcina) primjetio sam da ti motori mogu do 70000 km preći uz redovito servisiranje. Njih dvojica 150 + 95 kg, bez problema su išli 75 km uz uzbrdicu (blažu) a ćini mi se da je mogao i brže.
I na kraju, čovik traži 13000 kn. Mislite li da je to dobra cijena?
E da, i čemu služi crveni prekidač na desnom dijelu volana. Nešto kao panik botun ( nije mi baš jasna uloga, osim mogućeg kvara na istom).
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
mrcina:
kao prvo amalfi mi nije poznato tobi mogla biti vrsta mašine.
2002-180 ccm-30000 km ima ogrebotina- koji nema možeš misliti da nije vožen ili da ima problema ili da je farban-
svjetlo neradi - krepala žaruljica ili osigurač, prije žaruljica
blokiranje komandne ploče pa kuckanje vjerojatno loš spoj ili korodirani spoj
150+95 kg uzbrdica 75km ok brzina jer moj bivši skut je bio 125 ccm pa je na sljeme išao 60km
crveni prekidač desno nije panic več prekidač za gašenje i blokiranje mašine od paljenja-njie klasična blokada več ono prekineš dovod struje u elektroniku i nemožeš upaliti skut
ja bih probao skinuti cijenu na 10000kn ipak je 2002 god, 180ccm, 30000km i ima električnih problema.
el horhe:
Hvala na odgovoru.
Pokušao je smanjiti, ali čovjek ne odustaje (ne žuri mu se). Znači u globalu nije to loše??.
Amalfi , mislim da je to paket opreme (dobio naziv po nekom talijanskom turističkom mjestašcu) a ćine ga veliki kufer, dupli diskovi naprijed i sl. Negdje sam našao da je taj 180 ccm motor iz LEADER porodice, zadovoljava Euro 1.
Dali je potrebno u kupoprodajnom ugovoru napomenuti da prodavatelj ostavlja kupcu tablice i osiguranje (ukoliko ostavlja) i dali postoji još koja caka kod kupoprodajnog ugovora ( ne mislim na manju cijenu koju će ionako porezna odrediti po svome).
E, da, brat je imao ponudu i za jednog x9 125 cccm, 6 godina star, prešao 200 km (dvije stotine), garažiranog, neštećen, samo paljen povremeno, neregistriran, zajedno sa odjelom i kacigom, te čovjek traži 21000 kn, što je bilo previše za njega. U servisu Piaggio, su ga procjenili na 13600 (po godini, neovisno o km), pa ako znate nekog da je zainteresiran za to, možemo spojiti ljude, ali mišljenja sam da je previše, ali čovjek ne odustaje od cijene.
Hvala, pozdrav.
Doomsday:
Mislin da bi tribalo navest da se tablice poklanjaju... :icon_scratch:
I više se polica ne može prenositi, pa to ispitaj, šta je sa osiguranjem... :dontknow:
A usput, popuni malo i profil, da se vidi odakle si i šta voziš (ako voziš) jer je lakše tako pričat... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju