Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje ditecha help
Daci:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Ožujak, 2010, 10:33:55 ---Moj starta dobro pa padnu okretaji do 50 i onda zakucava do vmax
tebi zeljac trebaju 16x13 za multivar jel su od ditecha 17x12
drugo,tvrđi centralni i sustice na kvacilu srednje il najtvrde,a roline u rasponu od 5,5-6.3gr pa stelaj
--- Kraj citata ---
iwo ajd molim te napiši svoj cijeli setup al baš cijeli ... koja ti je krajnja brzina i ak ti se da da izmjeriš recimo kolko ti je obrzanje od 0-50 km/h
Zeljac:
razvrti se poslije primi i onda od nekih 15 kmh po satu samo primi gas i tako ide do kraja al je u startu trom uopce nema odaziv na gas =?==??? ovako rolice imam serijske nemam pojma kolko su grama al znam da su 17 12 dimenzije centralni feder imam bjeli i male na kvacilu zute to sam mjenjo prosle god u 9 mj sad jel su popustili ti federcici ili koji k nezz a trenutno me jebe kompresor pa ne mogu rastavit :angry7: :angry7:
B.E.G.A:
Kemijaj i dalje,nema puno svrhe od foruma,nije to piaggiao da ti alfa da detaljno koje rolice,centralni i federe da stavis i amen,kod svakog ditecha je u praksi drugcije,cast iznimkama.
Odi i izvazi te stare 17x12 rolice kod urara pa vidi na cemu si,a onda si kupi malossi sport paket federa za serijsko kvacilo i zajebavaj se ;)
Zeljac:
mislim da ce tako i biti :sad1:
B.E.G.A:
--- Citat: Zeljac - 31 Ožujak, 2010, 16:44:47 ---mislim da ce tako i biti :sad1:
--- Kraj citata ---
U cem je problem? Ja bi bio sretan da ga moram stalat iz pocetka,nemoj da ti bude tesko,onda ga radije ostavi skroz na serijali i uzivaj ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju