Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner FXR 180 DD aka Zdravko
B.E.R.O.:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Prosinac, 2011, 15:19:06 ---ne pada mi na pamet dat skoro 500kn za 2 komada plastike.. radije ću uzet komplet mat plastike nego to
--- Kraj citata ---
Pitaj Kizu mozda ti pokloni??
;D ;D
Njemu ne treba on vozi Dzamhu sada,i postao je darezljiv!!!!
;D ;)
..::IVKULJA::..:
--- Citat: walkay - 19 Prosinac, 2011, 15:26:54 ---wtf 500 kn, onda je stvarno puno, jesi gledao na SC-u? Ja sam preko ljeta kupio neke stvari u Piaggio centru, sve skupa sam platio 450 kn, ali sam uzeo zadnji blatobran, kmh sajlu, rucku za kocnicu i onu gornju plastiku za prihvat ruke!
--- Kraj citata ---
za centar i govorim. bubreg i roletnice koštaju oko 250kn,znači oko 500.. to mi je puno novaca za takvu sitnicu... ako se ne proda do proljeća,ostavit ću ga sebi a onda ću promjenit neke stvari koje me smetaju i neće se prodat za nikakve pare :D
duje87:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Prosinac, 2011, 16:16:02 ---za centar i govorim. bubreg i roletnice koštaju oko 250kn,znači oko 500.. to mi je puno novaca za takvu sitnicu... ako se ne proda do proljeća,ostavit ću ga sebi a onda ću promjenit neke stvari koje me smetaju i neće se prodat za nikakve pare :D
--- Kraj citata ---
155 kn je 1kom,znaci 300 oba ;D rolete tu cine cak 150 kn od tih 310..
..::IVKULJA::..:
de ti meni odg na sms,jel imaš veliki vizir? :P kad dobijem na lotu kupit ću nove bubrege sa roletnicama haha
duje87:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Prosinac, 2011, 03:39:57 ---de ti meni odg na sms,jel imaš veliki vizir? :P kad dobijem na lotu kupit ću nove bubrege sa roletnicama haha
--- Kraj citata ---
Jbg cesto mi se zna dogodit da procitan poruku i zaboravin :icon_biggrin:
Nema nikakvih vizira vise :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju