Tehnički kutak > Tuning skutera

Struja?

(1/2) > >>

Crazy Kuree:
Imam jedan problem, kad na leru radi skuter i stiskam zadnju kočnicu ugasi se skuter nakon nestabilnog rada, a ako dam gas kad kočnicu stisnem onda puca i prekida struju. Stavim akumulator i skuter normalno radi... Koji je to regler u pitanju, koliko znam minarelli ima napred samo za svjetla regler i onaj za akumulator?

jprekrit:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Ožujak, 2010, 00:02:55 ---Imam jedan problem, kad na leru radi skuter i stiskam zadnju kočnicu ugasi se skuter nakon nestabilnog rada, a ako dam gas kad kočnicu stisnem onda puca i prekida struju. Stavim akumulator i skuter normalno radi... Koji je to regler u pitanju, koliko znam minarelli ima napred samo za svjetla regler i onaj za akumulator?

--- Kraj citata ---
Pa ak ti normalno radi s akumulatorom, onda ostavi akumulator na skutu... i riješen problem!!!

Crazy Kuree:

--- Citat: jprekrit - 20 Ožujak, 2010, 10:46:53 ---Pa ak ti normalno radi s akumulatorom, onda ostavi akumulator na skutu... i riješen problem!!!

--- Kraj citata ---
pa nije riješen jer već 3 godine radi bez akumulatora normalno, znači da je neki regler otišo

Aerox007:
ja imam slican problem...meni od prvog dana od kak sam ga kupil, kad stisnem kocnicu motor smanji okretaje i svjetla slabije svijetle :dontknow:

jprekrit:

Tu imaš powerplan od neosa pa si pogledaj di ima još koji regler... Nisam gledao sliku već sam ti ju samo stavio... Osim toga, ne kužim njemački pa nebi ni razumio di je kaj....

To ti je originalni link za veću sliku http://www.motoinfo.yoyo.pl/Yamaha/Yamaha%20Neos.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju