Tehnički kutak > Tuning skutera
karburator za 4t motor??!!??
speed:
promijenom karba neces puno postic,jedino vecu potrosnju i gusenje motora
probiker:
Onda šta mi savjetujete da napravim? Sad ću koji dan skinut blokadu s njega. A nevjerujem da za njega ima kit
DUBrawa:
ako je 4t i ako ej kinez brijem da ti kit za baotiana ide na sve.... Iste su to sve mašine. imo sam ja venturu 125 ... Uglavno bez kita ni ne pomišljaj na veci karb jel je skroz neisplativo. Neces nista dobit nego samo izgubit.. Eventualno vecu diznu stavi al mozda ti ni to nebi preporuco....
Mr J:
MOzes staviti veci karburator ali onda moras obraditi cilindar, ventile, staviti gljivu... trosit ce ti puno ili ce se gusiti kao sto ti svi kazu...
Prijatelj je na tomosa automatica prosirio cilindar na 43, stavio karburator 24 i preveliki mu je...
Istina da on u prvoj slajdra pola puta i da mu opruga ne stigne prebaciti u drugu brzinu nego mora malo pustiti gas i slicno te da tomos ide 100kmph ali opet to nije to...
DUBrawa:
lol ljuta masina :icon_biggrin: . da zaboravio sam rec to. Trosi ko kuga kazaljku mogu gledat kako se spušta. A prije sam se 2 dana vozio sa 10 kn :icon_biggrin: :toothy12: . I još ga treba stelat... neznam. ne isplati ti se to....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju