Tehnički kutak > Tuning skutera

Vario

<< < (3/3)

Punisher:

--- Citat: Mr J - 03 Kolovoz, 2007, 23:15:47 ---tko nema kompresor ili kljuc za blokiranje variomata onda ovako...

2 nacina :

ad 1) skinuti poklopac magneta i njega blokirati kljucem za filtere ulja na automobilima - potrebne 2 osobe

ad 2) vijak staviti izmedju zuba vanjske polutke variomata i bloka motora

--- Kraj citata ---
Koristio sam 2. opciju, brza i efikasna  :)

Hrga:
evo danas sam skinio vario za skidanje sam koristio saraf od dekla a za stezanje sam koristio drugi saraf veci i super sam stegnuo samo me nesto muci kad ga upalim bez dekla cuje mi se nesto kad dam gas i gledam a ono vibrira zupcanik od alnasera jer to moze nesto bit i provjerio sam rolice nisu jednako istrosene a nema riseva na variomatu cijeli variomat sam oprao banzinom, skuter super ide

speed:

--- Citat: Hrga - 04 Kolovoz, 2007, 16:02:04 ---evo danas sam skinio vario za skidanje sam koristio saraf od dekla a za stezanje sam koristio drugi saraf veci i super sam stegnuo samo me nesto muci kad ga upalim bez dekla cuje mi se nesto kad dam gas i gledam a ono vibrira zupcanik od alnasera jer to moze nesto bit i provjerio sam rolice nisu jednako istrosene a nema riseva na variomatu cijeli variomat sam oprao banzinom, skuter super ide

--- Kraj citata ---
alnaser ti zvecka jer nije fiksan,njega ti stegne dekl,slozi natrag dekl i vise nece zveckat :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju