Tehnički kutak > Injection
Tecnigas RS II Ditech 70 - update video
B.E.G.A:
Ja se sječam dok sam vozio skut na servis,pitao sam lika tamo što radi u mmsu koliko se potpuna serijala ditech vrti kroz ubrzanje on je reko oko 8500,a u krajnjoj max 9000rpm.
Mislim da bilo koji ditech nema šta tražit kroz ubrzanje iznad cca +9000rpm,u krajnjoj se može on razvrtit i na 10000rpm.
Može Malossi ECU dopuštat do 15000 rpm kad na tom području nema šta tražit,9000rpm je ideala za ditecha ;)
Zeljac:
imam ja malosi elektroniku a bez elektronike za kazaljku prede preko kmh a sa elektronikom za palac
Daci:
gps u ruke i izmjeri
Zeljac:
nemam ga :'(
B.E.G.A:
Mali update,ali veliko iznenađenje ...
Stavio sam rolice Malossi 6,5grama i kao da sam tek sad pogodio pravi powerbrand auspuha,vrti se na +9500rpm i ide savršeno,10 sekundi do 80 km/h,krajnja je cca +1,5cm ispod km/h,naravno manja nego sa 6,9 grama,ali krajnja mi i nije toliko bitna.
Skut je sad živahan,živčan,skače na zadnji kao koza,kreće kao zapeta puška,ne znam samo o kakvom mi momentu pričamo sa ZXom,ovo je bolji osjećaj 100 puta,jednostavno sam prezadovoljan,a i RS2 je sad propjevao punim plučima,ima savršen zvuk na tim okretajima ... eto ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju