Tehnički kutak > Injection
Tecnigas RS II Ditech 70 - update video
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Travanj, 2010, 23:17:28 ---pašu ti jel ih ja vozim, samo ih je potrebno nagurat u vario, tj na krunu onu ;)
ove roline su ti ideala
ja sad vozim na 4.0/4.7 kombinaciju (prosjek 4,35) o okretajima ću ti napisat hvalospjev :confused5:
--- Kraj citata ---
Nema veze,sljedeći tjedan mi dolaze Malossi slideri za multivar zajedno sa usisom :toothy10:
Ma to nešt nije u redu,bit će da imaš krivi centralni,to mora prevrtavat da ga jebeš ...
B.E.G.A:
--- Citat: nrg extreme - 29 Travanj, 2010, 23:17:52 ---Jel to dolazi samo za određene modele skutera ili si je neko ostavio slidere? :dontknow:
--- Kraj citata ---
:dontknow:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: B.E.G.A - 29 Travanj, 2010, 23:31:50 --- :dontknow:
--- Kraj citata ---
dolazi za sve dimenzije rolina
velika je mogućnost da ti ih je trgovac izvadio van iz paketa i prodao samo roline, al onda bi trebale bit 10-15kn jeftinije ak su bez slidera
uglavnom standardno dolaze slideri i pašu na multivar također
će da slikam svoj? :toothy12:
B.E.G.A:
Dakle kak je ovih dana bilo vruće,i problemčići se pojavljuju,recimo vožnja 20min bez gašenja,sa čekanjem na semaforu,vožnja iza auta itd itd skut mi postaje lijen na startu i na otvorima gasa,remen je special belt i ima oko 3000km,pa si mislim da je izgleda došlo vrijeme da kevlar ide gore ?
SlowRider:
jesi siguran da ti ne pasu polini slideri? Morali bi ici gore, ali kod njih nije svejedno kako ih okreces jer su asimetricni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju