Općenito > Propisi
koliko kmh na tehnicki??
marko_AeRoX:
--- Citat: Hrvoje_40 - 03 Travanj, 2010, 15:35:44 ---ja sam čuo da se može ugraditi prekidač za blokadu za 100 kn
ugradi si to i riješio si problem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
on limitira okretaje... sto i radi problem u doticnoj prici...
Mrle Mrki:
da jos malo pa ce policajci vozit cijelu radionu kako bi uhvatili skuterase u neispravnosti. boze dragi. imaju i pumpu da ti mjere tlak u gumama, dobit ces kaznu ako ti nisu dobro napumpane. daj molim te. :angry7: :angry9:
Hrvoje_40:
--- Citat: Mrle Mrki - 03 Travanj, 2010, 16:28:11 ---da jos malo pa ce policajci vozit cijelu radionu kako bi uhvatili skuterase u neispravnosti. boze dragi. imaju i pumpu da ti mjere tlak u gumama, dobit ces kaznu ako ti nisu dobro napumpane. daj molim te. :angry7: :angry9:
--- Kraj citata ---
to je nadrkavanje...punjenje proračunaangry9:
Mrle Mrki:
neka mjere malo autima emisiju CO2 na cesti, pola bi ih vozilo bez tablica, daj molim te, seru g#vn# vise sa tim zakonima oko motora (skutera).
ratz_hell:
ja bas jucer bio na tehnickom i nema brige , blokada by slowrider , pajdo odvrnio gas luna krulji punih 34kmh , i jos mi kaze pajdo da mi trokira nest heh , rekao mu ja ma stajao je skuter cijelu zimu nepokretan jedva upalio iovako , i prodje luna tehnicki...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju