Ostalo > Motocikli
Moji motori
Reponja:
A da Zlovence pitaš za Zvekana 2012 750r? Ako niš drugo, znati će barem tko ga ima u salonu... :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 09 Studeni, 2012, 19:55:43 ---A da Zlovence pitaš za Zvekana 2012 750r? Ako niš drugo, znati će barem tko ga ima u salonu... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Jedino ak mi ti doplatis razliku izmedju obicnog i "r" :)
Nemam love za r, a nemas pojma koliko bi ga volio imat. Da je sjela lova i od ozlijeda, sigurno bi bio r i jos hrpa kozne odjece za vozaca + neka fina kaciga
A racunica je ovakva:
45000kn cu dobit u utorak/srijedu
Motor je nekih 61000-63000kn
Rega ce bit oko 2500kn + nekih 750kn z prvi servis koji ce bit uskoro kad pocnem vozit.
Gume mislim mijenjat na 4000-5000km sto ce biti mozda 2-3 mjeseca nakon sto pocnem vozit, a onda za narednih mjesec dana i drugi servis.
Znaci, trebam uz ovih 45000kn izmislit jos skoro 25000kn sto je za nezaposlenu osobu dosta zajebano :)
I di jos na to dodat narednih 6000-7000kn za r?
Grale:
Za ozljede čekaš pare ili ih nebudes ni dobil opće?
3alfa3:
--- Citat: Grale - 11 Studeni, 2012, 21:12:14 ---Za ozljede čekaš pare ili ih nebudes ni dobil opće?
--- Kraj citata ---
Naravno da ce ih bit. Neki dan se odlucio kojeg odvjetnika zelim i on ce to vodit za mene. Ocekujem prve novce kroz koji mjesec a razliku ce najvjerojatnije trebat utuzit sudom sto ce trajat.
Vise odvjetnika mi je reklo koji iznos ce croatia odma ponudit i to bi trebalo pokrit sve ove troskove koje sam u prijasnjem postu naveo, a razlika koja bi trebala doc nakon sudjenja je odprilike jos toliko.
Ali to tek treba vidjet. Zivi bili pa vidjeli....
Dobro je sto nece trebat sve novce cekat na kraju suda jer je Croatia duzna isplatit po svojim tablicama odstetu koju cu uzet, a ostatak sudski trazit
3alfa3:
E da, prvom lovom od odstete cu vratit novce za kredit kojeg cura sada dize da bi uopce mogao kupit motor :)
Dobra cura, ima da je zenim :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju