Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
Nazalost, to ne pomaze puno jer niko nema motor u ducanu kojeg se zeli rijesit nego ga narucuju. A vidim da je i preporucena cijena u zadnjih tjedan dana pala za 2000kn pa treba i s tim argumentom nastupit pred trgovcem. Nadam se samo da se jos moze nabavit taj motor jer se prestao proizvodit i sad je samo pitanje zaliha
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Studeni, 2012, 13:05:45 ---Sa novcima u djepu se lakse obilazi. Pitas za cijenu, pitas za popust, a kad kaze da ne moze, hitis na stol sve novce i pocnes pregovarat po drugi put. Velis da drugdje nude povoljnije, da nude i besplatne servise i odma omeksas trgovca
--- Kraj citata ---
E to je to, to je i moja filozofija, dok nemam peneze h žepu nejdem ni gledat... Imal sam 18 let kad sam bubnul 16 novčanica po 1000kn za novog roxa pred trgovca...a lik si misli koji k ga zajebavam di ću ja kupit novog roxa( jer sam solo bil), kad sam mu bacil kuvertu na stol samo je zinul ko deva i soma kuna je odmah spustil. Samo jebiga kaj sam ja ispal glup u cijeloj prići kaj sam kupil novog a mogo sam za 8 hiljada kupit rabljenog u salon stanju :BangHead: (tad sam imal filozofiju NOVO JE NOVO :) )
Alfa, kaj nema niko Z750 u salonu da je odmah dostupan....pa koji k onda prodaju neke kaj nemaju...najlakše je imat salon a sve kaj prodaješ moraš naručit i onda po mjesec dana čekat...ja bi i za to pregovaral oko cijene, jer vrijeme je novac i dok čekaš gubiš :)
3alfa3:
Zec je najprodavaniji i ne znam zasto nema u hr njih po salonima. Kad sam kupovao ovaj, platio sam ga odjednom u gotovini i cekao 3,5 mjeseca
Sad me ne zanima rok isporuke jer jos nisam sposoban vozit, a i regat cu ga tek iza 1.4. da izbjegnem placanje godisnjeg poreza. Fino ce nov novcat stajat u garazi do tada
ivanm:
čeka se skoro ko za fiću u jugoslaviji.. :toothy11:
bezvezna fora s tim čekanjem, kakav je to kapitalizam ak za keš nemreš kupit ono kaj ima u izlogu? :icon_scratch:
koješta..
postoje li opcije uvoza iz vana, iz slovenije npr?
3alfa3:
U izlogu nema, to i je problem. Generalni zastupnik je iz slovenije i svi nasi ovlasteni moraju uzimat od njih i vjerojatno ga odma platit i zato ih ne narucuju i drze u izlozima u hr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju