Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (156/419) > >>

3alfa3:
Sa svojih 192cm sam jednom sjeo na r1... Imo sam feeling da cu past na glavu koliko sam se trebao nagnut naprijed. Ok, kod angazirane voznje polozaj je definitivno optimalan jer si spojen s motorom kako treba, al to nije za obicne voznje, barem ne za moju visinu.

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Studeni, 2012, 09:38:50 ---Sa svojih 192cm sam jednom sjeo na r1... Imo sam feeling da cu past na glavu koliko sam se trebao nagnut naprijed. Ok, kod angazirane voznje polozaj je definitivno optimalan jer si spojen s motorom kako treba, al to nije za obicne voznje, barem ne za moju visinu.

--- Kraj citata ---

Da to sam baš htel reči, R1 a pogotovo R6 nisu za visoke ljude...ne velim da ih nemreju voziti ali više odgovaraju nižim ljudima kao i većina Japanskih motora, jer ih oni rade više po svojoj mjeri a svi znamo kakvi su oni rastom.  Baš sam na blagoslovu sad na jesen videl nekog lika na R6 cca je visok ko ti, pa izgleda na motru ko neki gigant...sav je sfrkan bil noge skoro da nije imal kud staviti i tak to...nije svaki motor za svakoga.

istipa622:
kod mene ima jedan decko, 198 visok, vozi ninju 1000 2004 god i od kad je kupio motor ima nadimak antena   ;D

3alfa3:
Ma najbitnije od svega je da je naked tip motora koji mi odgovara. Ipak sam vec stari prdonja od 39 godina. Ne zanimaju me brzine preko 150kmh, a tu z750 odlicno radi i vjetar mi ne smeta, dapace - po ljeti me spasava. A turbulencija od vizira nema i glava ne vibrira. Provozao eam i motore sa oklopom i djabe kaj su prsa u zavjetrini kad sav zrak udara u glavu, a zbog visine se ne mogu sakrit pod vjetrobran

3alfa3:
A j****ti Croatiju.... Javili da ce uplatit tek u utorak, a ja vec planirao ovaj tjedan rijesit novi motor.
Nista, cekat slijedeci tjedan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju