Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: Grale - 26 Svibanj, 2012, 18:57:07 ---znam da je besmisleno ;D
buka mi je ak se ne varam 84 db pri 3750 ok.tak nekaj neznam napamet...ali me zanimalo cca kolko krsim zakon,a nemam obrtaljku pa sam pol gasa drzal
--- Kraj citata ---
Ak nemas obrtaljku, nece te ni mjerit jer (barem kod nas za sada) mjere samo na motorima/skuterima sa obrtaljkama
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Svibanj, 2012, 18:04:24 ---UPDATE:
danas sam izmjerio fonometrom buku LV ONE-a. Izmjereno je 96db@5250okr. Tako sam odprilike i mislio - debelo ispod dozvoljenog.
Granicu od dozvoljenih 101db (u to je ukljucena i tolerancija od 5db) sam dobio tek na 7500okr, a po uhu bi reko da je na tim okretajima buka puno veca. Eto, spuh je jos relativno nov, vuna u dobrom stanju, ali sto se buke tice, ima jako puno "lufta" do limita i ne vjerujem da ce vuna toliko nastradat da bi buka otisla preko dozvoljene mjere. Ako jednom i ode, premotat cu novom vunom.
P.S.
mjereno je finim uredjajem, na praznom parkingu, 50cm od zavrsetka auspuha pod kutem od 45 stupnjeva - tocno onako kako propisi nalazu
--- Kraj citata ---
Nisi rekel, da li si mjeril sa db killerom ili bez njega?
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 27 Svibanj, 2012, 10:08:13 ---Nisi rekel, da li si mjeril sa db killerom ili bez njega?
--- Kraj citata ---
sa
danc00:
Šteta kaj nisi "sa" isprobal!
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 27 Svibanj, 2012, 10:53:05 ---Šteta kaj nisi "sa" isprobal!
--- Kraj citata ---
Probao sam vozit jednom bez njega. Boli glava poslije ;D
....a i bez db killera motor do 5000-6000 okr ide slabije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju