Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 08 Svibanj, 2012, 17:36:48 ---2010 je spuh ja mislim, i njegova je kapa limena, ali isto sa imitacijom karbona, samo nije karbon neg lim ili nekaj slično, nije plastika. I ona šelna kaj drži spuh je isto imitacija karbona kao kod tebe, samo kaj je top(plašt) baš karbonski nije imitacija. Al se spuh čuje preko 7000okr...dobro para uši!
--- Kraj citata ---
I njegova i moja shelna je pravi karbon :icon_thumright:
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Svibanj, 2012, 17:24:56 ---Da razvucem samo u prvoj, imao bi malo preko 100 km/h ;D
A sliejdeci semafor 200 metara dalje
--- Kraj citata ---
Pa za to služe ova dva diska naprijed ;D
3alfa3:
--- Citat: andy - 08 Svibanj, 2012, 19:38:58 ---Pa za to služe ova dva diska naprijed ;D
--- Kraj citata ---
Da, samo kaj se o njih upiru disk plocice koje kostaju 100€ i to u SLO kad si vratim porez (bez troskova puta) :icon_tongue:
Sutra ce diskovi radit kak treba. Odo na djir na more ;D
Doomsday:
Ako si u điru i za vikend, pripazi, u subotu zovu pogoršanje sa burom, u nedilju dosta hladnije... :zubo:
3alfa3:
--- Citat: Doomsday - 08 Svibanj, 2012, 20:54:21 ---Ako si u điru i za vikend, pripazi, u subotu zovu pogoršanje sa burom, u nedilju dosta hladnije... :zubo:
--- Kraj citata ---
Vidio sam. Nedjelja ce bit Sibir...
A inace ne volim vece djireve vikendom jer je vise ljudi na jadranskoj magistrali, motorista koji voze na noz i prelaze u kontra smjer, a to znaci da ima i plavaca koji mjere brzinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju