Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (133/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Svibanj, 2012, 19:38:12 ---aaa koji za#eb  ;D
Zeznulo me to kaj ovaj stari izgleda ko cijev,pa mi se automatski činilo da je i duži,al sad vidim da nije.

--- Kraj citata ---

Prije kupovine sam ja to u Photoshopu slozio da vidim kak to izgleda. Zapravo, vidio sam i iz sheme sa neta dimenzije i znao sam da je nesto dulji ovaj novi, ali sam htio vidit koliko je u stvarnosti veci, jer veci i siri znaci manje buke, a to mi je trebalo da ostanem legalan obzirom da je GP Style zericu preko dopustenog

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Svibanj, 2012, 19:40:38 ---manje buke, a to mi je trebalo da ostanem legalan obzirom da je GP Style zericu preko dopustenog

--- Kraj citata ---

kad si htio moto GP style, ne ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Svibanj, 2012, 19:40:38 ---manje buke, a to mi je trebalo da ostanem legalan obzirom da je GP Style zericu preko dopustenog

--- Kraj citata ---
Čul sam ga i je glasan,al to je kamilica naspram nekog spuha kaj sam čul na z-u neki dan dok sam se vozil u koloni kroz gužvu iza njega,tulilo mi je u ušima još pol sata kasnije,a spuh izgleda ko konzerva od pive,nezz kaj je to bilo  ;D

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Svibanj, 2012, 20:03:18 ---Čul sam ga i je glasan,al to je kamilica naspram nekog spuha kaj sam čul na z-u neki dan dok sam se vozil u koloni kroz gužvu iza njega,tulilo mi je u ušima još pol sata kasnije,a spuh izgleda ko konzerva od pive,nezz kaj je to bilo  ;D

--- Kraj citata ---

Samo jednom sam vozio GP Style bez db killera i kad sam iz Palmoticeve skretao desno u zeleni val i navrnuo malo motor da stignem semafor (ali ne preko 8000 okr), frendovi koji su sjedili na terasi kafica na Cvjetnom trgu su rekli da su me culi  ;D

Grale:
kolka ti je dozovljena max.buka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju