Ostalo > Motocikli
Moji motori
Jump33r:
meni je taj Z jeben. :dontknow:
auspuh je u svakom slucaju bolji nego sad. ;D
Drnda:
undertail grozota po meni.. kombinacija boja prejebena
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 14 Srpanj, 2011, 15:36:47 ---Ej a sta mislis na ovo??
http://www.sc-project.com/news_ad_koncept.htm
Auspuh je malo ruzan ali motor je,perverzija!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Malo prekicasto za moj ukus. Al barem ima postenu prednju vilicu i kocnice.
Ako dobro vidim, zadnji amortizer je originalni, a to nije dobro. Previse je ulozeno da bi se tako bitna stvar ostavila serijskom
3alfa3:
Napravio sam 100tinjak km sa serijskim spuhom nakon par tisuca sa leo vince GP Style (sa db killerom).
Isprva, mislio sam da sam nesto sfusao oko sajli exup ventila, jer feeling je bio kao da mi fali 20-30 konja. Pogled na brzinomjer me razuvjerio jer je cifra bila bitno veca od ocekivane. Trebalo je barem 50km da bi smanjena buka izasla iz glave i da dobijem osjecaj brzine bez gledanja u brzinomjer.
Ali...
Nekako i dalje mislim sa je na vecim otvorima gasa i okretajima LV varijanta jaca. Vrlo je moguce da je to samo (krivi) osjecaj, ali za sada je tako. Probao sam i seljacki dyno - otic na obilaznicu i vidjet max brzinu jer da fali snage, vidjelo bi se po tome. Na nesrecu, nije bilo dovoljno mejsta zbog autiju u obje trake (ZG - Samobor), ali obzirom da je motor i dalje htio nakupljat brzinu, vjerujem da je sve OK (brzina na satu je bila 220 km/h, a GPS se stim ne slaze pa je izjavio da je brizna bila 203 km/h).
Takodjer, ne znam jel to moguce, ali zakleo bi se da osjetim tren kad se ventil otvara i to mi se ne svidja, jer kao da se radi o nekoj rupi - nije da smeta, ali osjetim. Kao da nije dovoljno brz kod otvaranja.
To bi dakle bile sve negativne stvari (uvjetno receno), a svakako pozitivna je da motor na 3000 okr ima momenta kao sa LV spuhom na nekih 3800-4000. Uredno i na manje uzbrdice mogu vozit na 3500 okr sa istim ubrzanjem kao prije na 4000 okr.
Sto se buke tice (odnosno, nedostatka iste), mogu zakljucit i bez mjerenja da je LV apsolutno van dozvoljenog jer razlika je drasticna. Cak i do 5000-6000 okr je velika razlika, a iznad toga (sto u biti i ne mjere) je ooooooogromna razlika. Vjerojatno iz tog razloga sam u pocetku imao osjecaj da je motor slabiji sa serijskim spuhom.
Za sada cu se malo vozit sa serijskim
3alfa3:
Vratio Leo Vince GP Style spuh nakon parsto km sa originalnim. Nekako mi nije bilo uzbudljivo vozit sa serijskim :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju