Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (100/419) > >>

duje87:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2011, 09:13:40 ---Samo pazi, ja to ne vozim do konaca nego do dubine profila od nekih 1,5mm. Zadnja guma sport klase mi tako traje oko 6000km, a prednja duplo toliko. Touring gume duplo toliko.

Vec sam 6 puta ove godine odvozio jadransku magistralu, a poslije Grobnika, to je valjda najgrublji asfalt u HR, a tamo se vozi prilicno zestoko. Svaki kilometar te ceste pojede gume kao 5-10 kilometara "obicne" ceste, a guma nakon toga izgleda ko da ju je zvakao zmaj koji podriguje vatru dok zvace - komadici spaljene gume se skupljaju na rubovima i treba odvozit do ZG da se to pocisti

--- Kraj citata ---

Ima na par mista u okolici rijeke i po magistrali zelenog asfalta koji je ujedno i na grobniku, a drziii motor cestu :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: duje87 - 12 Srpanj, 2011, 15:51:42 ---
Ima na par mista u okolici rijeke i po magistrali zelenog asfalta koji je ujedno i na grobniku, a drziii motor cestu :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Od Senja do Karlobaga ima takvog asfalta da mozes brutalno bacit motor u nagib i pretjerat koliko hoces, a neces skliznut. Tamo sam fuzere odero cak i sa touring gumama  ;D

Swimmer1:
mogu mislit kako ti uzivas :)
Ja se umorim na skuteru dok predjem 50km, i manje uzivam u voznji kad me svi prelaze :S
Juce sam bas vozio z750 narandzasti, kako je to bilo lijepo, jos da sam izaso s parkinga  :'( :'( :'(

speed:

--- Citat: Swimmer1 - 14 Srpanj, 2011, 11:58:18 ---mogu mislit kako ti uzivas :)
Ja se umorim na skuteru dok predjem 50km, i manje uzivam u voznji kad me svi prelaze :S
Juce sam bas vozio z750 narandzasti, kako je to bilo lijepo, jos da sam izaso s parkinga  :'( :'( :'(

--- Kraj citata ---
kaj si ga vozio u prvoj i drugoj samo :toothy11:

3alfa3:

--- Citat: speed - 14 Srpanj, 2011, 13:46:23 ---kaj si ga vozio u prvoj i drugoj samo :toothy11:

--- Kraj citata ---

U prvoj ide malo preko 100 km/h  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju