Ostalo > Motocikli
Moji motori
Drnda:
meni na gileri je jedna kugla se pojela skoro do navoja pa sam je skinuo... druga je na pola kugle pojedena :toothy3:
wonderkid:
vidim da volis malo kad te pukne da odes popit kavicu na more ;D kolko si vec km napravio
3alfa3:
--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2011, 21:36:28 ---vidim da volis malo kad te pukne da odes popit kavicu na more ;D kolko si vec km napravio
--- Kraj citata ---
12000
EmirF121:
Ove slike ce mi posluzit kao materijal za :jerk:
Inace san mi je jednog dana kupiti neki naked i mislim da je zec naj izbor. 3alfa3 sta mislis? Ako se uzme u obzir porosnja, cijena, performanse i naravno izgled. Mislim da Yamaha, Suzuku, Honda nemaju bas neke naked-e da su lijepi. Jedino mi se jos svidja Aprilia Shiver ali ona ima 2 cilindra i vjerovatno vise trosi i ne znam da li su 2 cilindra dobar izbor. Ipak previse ks za samo 2 cilindra, zar ne?
Faba:
--- Citat: EmirF121 - 27 Svibanj, 2011, 23:39:40 ---Ove slike ce mi posluzit kao materijal za :jerk:
Inace san mi je jednog dana kupiti neki naked i mislim da je zec naj izbor. 3alfa3 sta mislis? Ako se uzme u obzir porosnja, cijena, performanse i naravno izgled. Mislim da Yamaha, Suzuku, Honda nemaju bas neke naked-e da su lijepi. Jedino mi se jos svidja Aprilia Shiver ali ona ima 2 cilindra i vjerovatno vise trosi i ne znam da li su 2 cilindra dobar izbor. Ipak previse ks za samo 2 cilindra, zar ne?
--- Kraj citata ---
Ako te vec strah pretjerane snage,radije gledaj omjer snage i obujna nego snage i cilindara :icon_thumright:
Kolko se razumjem u motore danas samo R-ovi 1000 imaju problema s utjecajem snage na trajnost.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju