Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (78/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: andy - 23 Travanj, 2011, 09:46:34 ---Hvala na savjetu, a da odma pitam.. A podstavu od kacige koja se ne skida? Jel pametno sam umocit u vodu sve, da nebi otpala mozda..?

--- Kraj citata ---

Neki ljudi je cijelu potope u kadu i sa samponom operu. Ja bi to obavio ovako kako je B.E.R.O. opisao.
Imam doma Arexons sredstvo bas za to i radilo je dobro. Sad imam kacigu sa skidivom unutranjosti i perem ju na ruke u mlakoj vodi sa deterdzentom. nakon pranja je ko novo i isto tako mirisi. Sa sredstvom za pranje unutrasnjosti kacige nisam uspio oprat da bude ko novo, ali je sav neugodan miris bio uklonjen. U biti, to i je jedini razlog pranja unutrasnjosti kacige.

Upotreba podkape izrazito cuva kacigu od smrada, a ja pokusavam imat opranu kosu kad se vozim pa na taj nacin valjda 10 puta rijedje perem unutrasnjost nego sto bi prao da ne pazim na to. Odprilike, perem unutrasnjost 2 puta godisnje, a radim oko 15.000km po sezoni

stark1:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Travanj, 2011, 17:03:49 ---Neki ljudi je cijelu potope u kadu i sa samponom operu.

--- Kraj citata ---
oprao tako,i cetkom i samponom oprao iznutra,i nista joj nije bilo

3alfa3:

--- Citat: gigo_sf2 - 23 Travanj, 2011, 17:53:08 ---oprao tako,i cetkom i samponom oprao iznutra,i nista joj nije bilo

--- Kraj citata ---

jedino sto se dugo susi  ;D

vktr:

--- Citat: gigo_sf2 - 23 Travanj, 2011, 17:53:08 ---oprao tako,i cetkom i samponom oprao iznutra,i nista joj nije bilo

--- Kraj citata ---
imam onu ixs neku šugavu hx246 kojoj se da vadit ove spužve na obrazima i ovo tanko neš kaj dođe prek glave al svejedno ja to skinem i cjelu ju stavim namakat u lavor s deterđentom nekim i onda u vodu, pa na sušenje, stavim kalorifer da puše u nju i tako se fino osuši  :icon_biggrin:  , moro sam poslje vrućim ljepilom ljepit onu plastiku jednu al doobro, ništa strašno,i baš je fina poslje pranja, ko da više nije razlohana tak, bolje se drži na glavi

3alfa3:

--- Citat: vktr - 23 Travanj, 2011, 20:35:51 ---imam onu ixs neku šugavu hx246 kojoj se da vadit ove spužve na obrazima i ovo tanko neš kaj dođe prek glave al svejedno ja to skinem i cjelu ju stavim namakat u lavor s deterđentom nekim i onda u vodu, pa na sušenje, stavim kalorifer da puše u nju i tako se fino osuši  :icon_biggrin:  , moro sam poslje vrućim ljepilom ljepit onu plastiku jednu al doobro, ništa strašno,i baš je fina poslje pranja, ko da više nije razlohana tak, bolje se drži na glavi

--- Kraj citata ---

Nemoj nikad susit toplim zrakom. Sunce (i to ne ono najjace usred ljeta) nek bude maksimum. Ili kaloriferom, al tako da ne grije nego da samo puse zrak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju