Ostalo > Motocikli
Moji motori
Drnda:
znam par ljudi koji su lijevali samo ina super 5 ulje svakih 5 tisuca pa nikad problema.. ali opet....
dobro je sto je ulje crno jer znaci da radi svoj posao i sve sto treba uklanja..
ivanm:
ček po manualu se mijenja na 12000 km a naši mijenjaju na 6000 km... pa to je rasipanje tipa pijani rockfeller.. :drunken_smilie:
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 18 Siječanj, 2011, 20:12:32 ---ček po manualu se mijenja na 12000 km a naši mijenjaju na 6000 km... pa to je rasipanje tipa pijani rockfeller.. :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Spika je da je to zbog naseg loseg benzina, al da me ubijes, ne vidim kako bi euro 5 benga koja je sada standard mogla prije razgraditi ulje od nekog stranog, kvalitetniejg goriva. Ako i moze, sigurno ne duplo ranije jer to je onda razredjivac, a ne benzin ;D
PROOF:
bolje ranije zamijeniti nego da cvikne nesto :toothy3:
ivanm:
ma ok je to.. ja se sjećam kad sam bio klinac.. u servis nam je dolazio jedan stari sa golfom I, 1.3 benzin
sin mu je radio u INI i isfuravao mu ono najjeftinije ulje super 3..
stari je to mijenjao svakih 3000 km i nakon više od 150000 km sve je u mašini bilo ko novo, nigdje curilo, ne dimi ma ništa, ko da ima 10000km .. a inače te vw 1.3 mašine nisu niš valjale..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju