Ostalo > Motocikli
Moji motori
gokiSP:
Ne znam kako se vozi ze po takvoj cesti, ali znam da je ova cesta ko pista. Grip je odličan, i ako imaš imalo iskustva možeš svašta, a ova grupica mi liči na nekoga tko je vozio na grobniku. :icon_biggrin: Btw, popio mu je jednu crticu goriva u ovih 7 minuta. ;D
gumy:
netreba z750 uspoređivati s er600 jer je to po meni sepet, nego sa hornet 600 jer su sa ks tu negdje...
DevMichele:
gledao onaj video sa magistrale i nekao mi nerealno izgledaju une brzine ..npr udje u ostar zavoj sa 130 za koj bi reko da ako ga prodjes sa 100 si majstor nije mi jasno dali je to efekt kamere ili satovi lazu?
inace cestitam na predjenoj km
3alfa3:
--- Citat: DevMichele - 26 Studeni, 2010, 11:20:57 ---gledao onaj video sa magistrale i nekao mi nerealno izgledaju une brzine ..npr udje u ostar zavoj sa 130 za koj bi reko da ako ga prodjes sa 100 si majstor nije mi jasno dali je to efekt kamere ili satovi lazu?
inace cestitam na predjenoj km
--- Kraj citata ---
Kad stavis manji zupcanik naprijed ili veci otraga (skratis prijenos), onda ce obrtaljka radit kao i prije, ali ce satovi lagat i to dosta. Ali mislim da to nije slucaj u tom filmicu jer su mu okretaji u odnosu na brzinomjer u skladu sa serijskim motorom. Sat laze 6-7% na svim Z750. To bi znacilo da kod 230 km/h po satu on zapravo ide oko 215 km/h.
Osim ako nije toliko skratio prijenos da je zapravo cijelo vrijeme u brzini manje nego sto bi bio serijski motor, ali mislim da tolika razlika ipak ne moze biti
SPecial:
Zar Zeko nema mjerac brzine na prednjem kotacu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju