Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (45/419) > >>

speed:
alfa a si vidio koliko imaju modela za pogledati u KMS-u...glavnom uvozniku za Hrvatsku...NISTA!!!!!!

pitao za  z750 oce biti ove godine za pogledati i probati...na sto mi zenskica odg ako si ga narucis bude....samo sam se okrenuo i otisao van ::)

3alfa3:

--- Citat: speed - 02 Rujan, 2010, 15:53:08 ---alfa a si vidio koliko imaju modela za pogledati u KMS-u...glavnom uvozniku za Hrvatsku...NISTA!!!!!!

pitao za  z750 oce biti ove godine za pogledati i probati...na sto mi zenskica odg ako si ga narucis bude....samo sam se okrenuo i otisao van ::)

--- Kraj citata ---

Ja sam ga uplatio sredinom 12. mjeseca i dobio ga 18.03. iduce godine

Jump33r:
Mo0tor mojih SNOVA.. !!  :binkybaby: :binkybaby: :'(

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Rujan, 2010, 16:21:17 ---Ja sam ga uplatio sredinom 12. mjeseca i dobio ga 18.03. iduce godine

--- Kraj citata ---
znaci ako oces pogledati motor moras ga platiti da bi ga vidio....neznam,jako sam se iznenadio tim odgovorom...u Rijeci barem dodjem pa vidim motor u zivo...i mozes test voznju obaviti i sl....neznam po meni jako nemarni a jos su glavni distributori :angry7:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: speed - 02 Rujan, 2010, 16:30:02 ---znaci ako oces pogledati motor moras ga platiti da bi ga vidio....neznam,jako sam se iznenadio tim odgovorom...u Rijeci barem dodjem pa vidim motor u zivo...i mozes test voznju obaviti i sl....neznam po meni jako nemarni a jos su glavni distributori :angry7:

--- Kraj citata ---

Nebi ni ja dao testirati motor svakom..kolko njih dode da ih okrenes naopako nema kod sebe 100kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju