Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (409/419) > >>

FujiiX:
Ja imam Neotec 2 na mojih 59cm (L) i to mi za sada najudobnija po omjeru glave što sam imao.
Imam je godinu dana i odlična mi je. Naviknuo sam na flip-up kacige baš radi lakšeg skidanja...Imam još jednu Shark Evo Es koja je suprotnost ove Shoei. Prebučna, lagana, plastična a cheek padsi su bili toliko debeli da sam ih morao stanjiti jer me previše stiskalo. Sharkicu stavljam samo kad je ekstremno vruće.

Ova Neotec je teška kaciga, ali tiha za poludit. Niš ne čujem kada je ona gore, možda jer vozim skuter  :laughing7:

balki:
Oko svih kaciga tutnji zrak. Aerodinamika utice nesto sitno na buku. Najveci ucinak ima padding odnosno unutarnja izolacija izmedju shella i usiju.

3alfa3:

--- Citat: balki - 19 Studeni, 2021, 20:03:04 ---Oko svih kaciga tutnji zrak. Aerodinamika utice nesto sitno na buku. Najveci ucinak ima padding odnosno unutarnja izolacija izmedju shella i usiju.

--- Kraj citata ---

Igra i aerodinamika: sjecam se Nolana N86 kojeg sam imao tjedan dana i prodao jer je mehanizam za unutarnji tamni vizir bio s vanjske strane pored lijevog uha i tu je bilo glasno za popizdit, s desne strane bitno tise.

Ali da, padding je jako bitan, a mozda i bitnije kako je sa donje strane spoj kacige i vrata jer sto je tu manje zadihtano, to je buka veca.

dario007:
Ja imam xlite 6xx i to je takvo g#vn% od kacige da nemrem opisat.Udobna je,ali toliko bučna da dobivam shizofreniju i to na jebenom skuteru koji rijetko ide preko 100gps-a.Da ne govorim da je usisnik za zrak na bradi negdje otpao po putu.Morat cu si potraziti nesto drugo prije sezone...

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2021, 22:55:41 ---Ja imam xlite 6xx i to je takvo g#vn% od kacige da nemrem opisat.Udobna je,ali toliko bučna da dobivam shizofreniju i to na jebenom skuteru koji rijetko ide preko 100gps-a.Da ne govorim da je usisnik za zrak na bradi negdje otpao po putu.Morat cu si potraziti nesto drugo prije sezone...

--- Kraj citata ---

Ja imam i Xlite X802R i isto je bucna poprilicno, zato sam ju nosio mozda 500km ukupno (stoji u kutiji u ormaru u garazi i ponekad je po ljeti stavim da se ne osjecam skroz blesavo sto sam ju kupio :D ). Osim toga joj ne mogu naci zamjerku, sve je na njoj odlicno, eventualno sto je nesto polje vida smanjeno kad se gleda prema dole (briznomjer), ali sve ostalo je odlicno. Onako pod prstima, rekao bi da je mozda i kvalitetnija od ove Sojke, unutrasnjost je svakako kvalitetnija bas se vidi i osjeti (iako je odlicna i na Sojki, ali taj Xlite je nesto posebno iznutra)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju