Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 14 Travanj, 2021, 18:07:57 ---To mi je najdraze tripnut na kavu barem 100 ili vise kilometara. Pa nebitno sa kakvim dvokotacom, bitno da se ide :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I sa skuterom sam tako, prosjek kilometara mi je bio oko 10.000km godisnje
SCANIA R500:
--- Citat: matija84m - 14 Travanj, 2021, 18:07:57 ---To mi je najdraze tripnut na kavu barem 100 ili vise kilometara. Pa nebitno sa kakvim dvokotacom, bitno da se ide :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
matija sa kakvim mi becikljinima tripujemo.... :laughing7: Kad stanemo na kavu bolje nam je prkirat iza ćoska da se ne ističemo...... Ovo je jebena mašina.... Predivan motor....
3alfa3:
--- Citat: SCANIA R500 - 14 Travanj, 2021, 18:14:12 ---
--- Kraj citata ---
matija sa kakvim mi becikljinima tripujemo.... :laughing7: Kad stanemo na kavu bolje nam je prkirat iza ćoska da se ne ističemo...... Ovo je jebena mašina.... Predivan motor....
--- Kraj citata ---
Nije do vozila, stvar duha (al ne onog svetog :toothy12: ) :icon_thumright:
SCANIA R500:
... Hahaha..... Ma naravno.... Šalim se.... Bitno da se ide u birtiju :toothy3: i da se tripuje.... 50-tka ima svoje čari.... Al ovo je nice bike... :headbang:
balki:
Yamaha Grgic
...frend odvezo skoro nov motor SAMO na redovni servis i lik mu svojevoljno doslovno iskasapio airbox i blindirao jedno crijevo. Usis postao preglasan naravno. Ovaj mu odma reko da je "podesio injektore i da ce motor bolje ic i manje trositi...
Naravno ovaj iso doma to sve pregledati i imo sta i vidit. Update: Obecali mu stavit novi airbox.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju