Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (40/419) > >>

zwerko:
vozio sam z750 i cini se ok, nisam puno vozio... malo mi volan ne odgovara no to se zamjeni...

no ono kaj bi ja kritizirao za taj motor je: frend se sa z750 2008. zaleio meni u zadnji kraj ktm 625, ugl isao je max 40 kmh a ja stao i pogodio me iza, ja sam odletio s motora, ktm sam otisao dalje i pao, a z odma pao...

nama nista, ktmu se malo zapigala felga jer ju je pogodio vilicom u rub gume i savinuo se akrap jer se zabio lampom pod njega... to je sva steta na ktm... a na z: pukla lampa, nosaci cukica, blatobran, rezervar se udubio, bocni dekl se izgrebao i probusio pa je i ulje iscurilo, pukla rucica kocnice, udubio auspuh... kad sve zbrojis 45 t kn stete... sa 40 kmh...

tu mi je z750 pao u ocima skroz...

veka84sb:

--- Citat: zwerko - 31 Kolovoz, 2010, 12:57:49 ---vozio sam z750 i cini se ok, nisam puno vozio... malo mi volan ne odgovara no to se zamjeni...

no ono kaj bi ja kritizirao za taj motor je: frend se sa z750 2008. zaleio meni u zadnji kraj ktm 625, ugl isao je max 40 kmh a ja stao i pogodio me iza, ja sam odletio s motora, ktm sam otisao dalje i pao, a z odma pao...

nama nista, ktmu se malo zapigala felga jer ju je pogodio vilicom u rub gume i savinuo se akrap jer se zabio lampom pod njega... to je sva steta na ktm... a na z: pukla lampa, nosaci cukica, blatobran, rezervar se udubio, bocni dekl se izgrebao i probusio pa je i ulje iscurilo, pukla rucica kocnice, udubio auspuh... kad sve zbrojis 45 t kn stete... sa 40 kmh...

--- Kraj citata ---

hahah ajd padni sa Dukca 1098 pa da vidis veselja! Zato se isplati registrirati motor i platiti osiguranje!

zwerko:

--- Citat: veka84sb - 31 Kolovoz, 2010, 13:02:24 ---hahah ajd padni sa Dukca 1098 pa da vidis veselja! Zato se isplati registrirati motor i platiti osiguranje!

--- Kraj citata ---

spas u sv/eu je bio kaj je on taj z750 bio rentao pa je imal kasko i sve... a ducati... to cim kupis znas da treba debeo novcanik imat... pusti to... ali ovo kupis za 3500e pristojnu godinu i onda jedan jadan i bezveze pad kosta jos tolko...

3alfa3:

--- Citat: zwerko - 31 Kolovoz, 2010, 12:57:49 ---vozio sam z750 i cini se ok, nisam puno vozio... malo mi volan ne odgovara no to se zamjeni...

--- Kraj citata ---

Pogodio te najmeksim dijelovima u tvoje najtvrdje.
Tak je i mene u Yugo u zadnji cosak pogodio Audi 80 - tamo negdje 1991. godine. Ja sam izravnao vezni lim i promijenio stop lampu, a on je sjebao:

-prednji vezni lim
-blatobran
-far
-zmigavac
-masku
-kiler
-haubu

To ne znaci da je Yugo tvrdji od Audia

Nyzvo:

--- Citat: zwerko - 31 Kolovoz, 2010, 12:57:49 ---... kad sve zbrojis 45 t kn stete...

--- Kraj citata ---

kakvih 45 hiljada, malo si puno pretjero

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju