Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (383/419) > >>

ljubo46:
Ja sam bio s tim michelin gumam preee zadovoljan...sa zadnjom sam presao 8000km...i prodao motor ali jos bi malo vozila do konaca hahah...stvarno ok guma kako kazes.
Prednja vozi dvije zadnje ali ju je pozeljno balansirat poslije 8k kilometara...tj kad se zadnja mjenja.

3alfa3:
Zanimljivo ovo oko balansiranja...... inace mijenjam uvijek set, al jedom sam (isto pp) stavio samo novu zadnju. Na 150+ bi volan malo tresao, ali samo ako bi digo ruke s volana. To je bilo na 14000km prednje gume.

Sad set kosta ispod 1200kn, mijenjam uvijek obje i zadovoljan. Ovo mi je drugi set za redom (prije vozio na metzeleru m7rr) i za razliku od preko 5 setova pp s kojima sam do markera radio 7000-8000km, ove koje sam skinuo jucer su izdrzale cak 9500 (od 5. mjeseca do jucer :D ). A stil voznje mi je isti ili malo jaci, dapace, bilo je ovaj put i voznje u dvoje, preko 1000km. Mozda su promijenili malo recepturu? Iako sumnjam, to se ne radi, pogotovo ne na gumama koje su u ponudi preko 10 godina.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ljubo46:
Ovo za recepturu je moguce ma sta god mi mislili..sve je moguce...radim u industriji pa znam neke stvari...jest totalno druga vrsta od guma...ali vrlo vjerovatno je moguce. Iako nemora biti ;D

3alfa3:
Ne vjerujem da su ists mijenjali..... skup i kompleksan je razvoj guma, cemu to rsdit na modelu koji je sam sebe odavno isplatio i vec ima 3 nasljednika..... u ponudi je samo zato jer je jeftin za proizvodju, a jos uvijek ima kupce koji su zadovoljni. Gume ionako kostaju puno zbog novsca ulozenih u razvoj, a kad gs proizvodjsc vrsti, nakon toga mu je jako jeftino proizvodit isti model

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

kos7:
danas viđen neki crni zec sa leoloncetom kod shopping centra u preckom oko pol 1 :toothy9: :toothy9:
podsjeca na ovoga :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju