Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (378/419) > >>

3alfa3:
Ovo je prvi lanac nakon originalnog koji je bio firme EK. Ovaj bi trebao biti cvrsci jer je to top model i nazivno i za motore od 1200ccm. Made in Japan, pa valjda nebu problema koji znaju bit sa DID lancima.

Originalnom su otisle dvije-tri karike koje su zapekle nakon sto sam 2 puta prosli tjedan bio na autoputu od Brinja do ZG i nisam bas stedio benzin i gume cijelim putem  :)
Lanac debelo u toleranciji, ali eto, dovoljna je i jedna losa karika da lanac postane nesto o cemu mislim dok vozim, a to nije ugodno i zato je promijenjen.

Ovaj set (lanac, masterlink, oba lancanika) je kupljen u Motormaniji u Velikoj Gorici za 1253kn

Nije orig. prednji lancanik nego onaj iz seta, firma JT i nema gumeni damper. U voznji ne cujem razliku, u garazi kad vrtim na stenderu kotac se cuje glasnije iz prednjeg lancanika. Ocekivao sam da ce se i u voznji cut glasnije, ali ja ne kuzim razliku u odnosu na lancanik sa damperom

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

3alfa3:
Nista novog, samo malo upogonjen fotoaparat  ;D

steeef:
mnogo fin motorin  :icon_thumright:
sa zlatnim lancem ima sigurno 10 konja +  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: steeef - 08 Listopad, 2016, 20:57:50 ---mnogo fin motorin  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
8. 10 bi imao da sam zakeljio nalju kaj sam dobil s lancem :)

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Listopad, 2016, 00:02:56 ---
--- Citat: steeef - 08 Listopad, 2016, 20:57:50 ---mnogo fin motorin  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
8. 10 bi imao da sam zakeljio nalju kaj sam dobil s lancem :)

--- Kraj citata ---

i ja bi radje imal 2 konja manje u motoru nego naljepnice na motoru  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju