Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (374/419) > >>

ljubo46:
Koliko km imas? Nekak brzo otisli ti lezaji volana... :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 22 Srpanj, 2016, 16:58:53 ---Koliko km imas? Nekak brzo otisli ti lezaji volana... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Malo preko 20.000km.
jebiga, otisli, osjeti se "zarez" kad je motor dignut u zrak i volan ravno. Nije da se neda vozit, al hocu da je savrseno, pa zato idu novi

Stavi motor na zadnji stender, digni prednji kraj u zrak pa okreci volan. Ak osjetis da je neki zarez kad je volan ravno, to je to - kuglice lagera su izdubile dosjed i tu se osjeti taj otpor. Vremenom to postaje sve izrazenije, ja sam vec to poceo osjecat u voznji, konkretno, na manjim brzinama kad okrecem volan osjetim da je neki "zub" kojeg moram preskocit sa volanom

ljubo46:
Vidio sam u temi na motori hr. Ja kod sebe probavao i nista ne osjetim.  :toothy11:
Ja sam blizu 40 000km sad. :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 22 Srpanj, 2016, 17:29:28 ---Vidio sam u temi na motori hr. Ja kod sebe probavao i nista ne osjetim.  :toothy11:
Ja sam blizu 40 000km sad. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Eto, znaci, faktor srece je bitan :)

Tj. nesrece, u mom slucaju  ;D

Al nema veze, zamijenit ce se lageri, jedino mi se neda to radit pa ce to Dario iz KMS-a odradit. Previse stvari za rastavit da bi se upustao u to jer sam prelijen

ljubo46:
mozda je voda nekud probila semering pa ispire lezaje koji odma zahrdaju na odredenom mjestu..bas me zanima koliko ce te taj zahvat kostat.. ::)
semerinzi koliko dodu? predpostavljam original?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju