Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (372/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: Corector - 05 Srpanj, 2016, 17:31:51 ---Ak se ne varam moto gume idu do 64°
--- Kraj citata ---

Da, ak pricamo o max nagibima u Moto GP natjecanju  ;D

to bi bilo ovo:

3alfa3:

--- Citat: zrakoplovac - 06 Srpanj, 2016, 11:45:05 ---Diablo scooter je guma koja je projektirana za vece i teže skutere, pa od tu njena velika trajnost na pedesetki...
--- Kraj citata ---

Teoretski, ta guma nije onda dobar odabir, jer zbog tvrdje konstrukcije (ne gaznog sloja, nego konstrukcije) "mijesi" u voznji manje jer nije dovoljno opterecena, a tada se i manje grije i vjerojatno ne postize pravu radnu temperaturu.

Ali ponavljam - teoretski. Ovisi i o tezini vozaca, stilu voznje itd......

Postoje za motore verzije guma koje su cvrsce karkase (za teze motore, pogotovo ako se vozi po autoputu) i takve gume su los odabir za "obicne" motore

Tomi_ZG:
Sad imam samo zadnju diablo scooter,al sam imao i komplet,sve kaj Zrakomlat veli stoji,zato na 50ki traju dugo,jer prednja ima index do 180,a zadnja do 150,teško ih zagrijem ak vani nije vruće,al kad su tople idu do ruba

Sry Alfa na offu

zrakoplovac:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Srpanj, 2016, 12:16:11 ---
--- Citat: zrakoplovac - 06 Srpanj, 2016, 11:45:05 ---Diablo scooter je guma koja je projektirana za vece i teže skutere, pa od tu njena velika trajnost na pedesetki...
--- Kraj citata ---

Teoretski, ta guma nije onda dobar odabir, jer zbog tvrdje konstrukcije (ne gaznog sloja, nego konstrukcije) "mijesi" u voznji manje jer nije dovoljno opterecena, a tada se i manje grije i vjerojatno ne postize pravu radnu temperaturu.

Ali ponavljam - teoretski. Ovisi i o tezini vozaca, stilu voznje itd......

Postoje za motore verzije guma koje su cvrsce karkase (za teze motore, pogotovo ako se vozi po autoputu) i takve gume su los odabir za "obicne" motore

--- Kraj citata ---
teoretski si u pravu, i to je bil moj najveći strah kod odabira te gume da ju nebudem mogel zgrijat dovoljno, ali eto pokazala mi se odličnom  :)
kaj je najbitnije ne mogu ju pregrijat nakon forsanja (i po vrućini) kaj mi se sa savom redovito događalo...

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Srpanj, 2016, 12:27:43 ---Sad imam samo zadnju diablo scooter,al sam imao i komplet,sve kaj Zrakomlat veli stoji,zato na 50ki traju dugo,jer prednja ima index do 180,a zadnja do 150,teško ih zagrijem ak vani nije vruće,al kad su tople idu do ruba

Sry Alfa na offu

--- Kraj citata ---
tvoj set je isto dosta dugo izdržal? blizu 20 somova?

Tomi_ZG:
24  :omfg:

Al moje su bile davno prije za smeće samo sam ja forsao malo previše

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju