Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (369/419) > >>

ljubo46:
Motor je najlakse kupit ali ga treba odrzavat. Evo ja sam sa svojim u 11mjeseci napravio 13500km. Ako mislis na odrzavanje i potrosnju onda motor ni negledaj. Jbg jer kad stanes racunat boli glava. Ja na to ne zelim misliti.
Uglavnom Versys je sigurno jeftiniji za odrzavat i po potrosnji ali ja ga uz zeca ne mogu ni zamislit u svojoj garazi.
Kupi si onda skuter ako vec gledas na troskove odrzavanja :happy3:

Novog zeca mozes samo 800 kupit. Ili polovnog 750r nac u oglasima.

Zaspamali covjeku temu
..onaj ko kupuje motor to radi srcem i ne pita za troskove. :jerk: i to na skuter forumu.

B.E.R.O.:
ja sam za Yamahu  :icon_biggrin:
 :icon_thumright:

....ali kupuj Krampasaki kod Harisa jer smo kolege !!!!
 ;D

EmirF121:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Lipanj, 2016, 21:53:18 ---ja sam za Yamahu  :icon_biggrin:
 :icon_thumright:

....ali kupuj Krampasaki kod Harisa jer smo kolege !!!!
 ;D

--- Kraj citata ---

Hahaha kako znaš Harisa, radiš za Kawasaki ili voziš Kawasaki?

Pa to mi je najpametnije, jer je on tu u blizini.
Honda je u Tuzli, a Yamaha u Sarajevu i Banja Luci.

Od Yamahe mi je samo MT 07 zanimljiva jer mi je i cijenom pristupačna, od Honde CB 650F Hornet ali ne znam kolika joj je cijena.

Ostaje Kawasaki od kojeg mi se sviđa z800 ali e verzija jer mi je punokrvni z800 preskup.

MT 07 i z800e ista cijena, a nekako mi z800e djeluje ozbiljnije od Yamahe.

3alfa3:

--- Citat: EmirF121 - 06 Lipanj, 2016, 17:53:35 ---Pozdrav svima.

Alfa imam pitanje za tebe.
Sjećam se da sam nekada davno pročitao negdje tvoj post da je Kawasaki best buy, omjer uloženo dobiveno, zar ne?

Nadalje, prošlo je dosta vremena, vjerovatno je neko od vas vozio i z800, je li z800 bolji motor od z750?
Ne znam je li moguće uopšte sada kupiti novog z750r?
z800e sa ABS i Yamaha mt07 sa ABS imaju istu cijenu u BiH i mišljenja sam da je u tom slučaju bolje kupiti z800, šta vi mislite?

Tu u Brčkom imamo ovlaštenog zastupnika za Kawasaki a Yamaha ima u Sarajevu (cca 200km od mene) pa prednost dajem Kawi.

Šta mislite o Versys 650 2016 hahaha?
Srce mi govori z800e a razum Versys 650 zbog jefitnijeg održavanja, manje potrošnje goriva i jefitnijeg osiguranja?

Brdo dilema koje me muče posljednjih dana.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Z800 je bolji od Z750 u svemu osim u jednoj stvari - meni osobno je ugodnije sjedit na Z750 jer sam 192cm visok - ali motor kao motor (mashina, ovjes, kocnice - Z800 je apsolutno bolji motor).
Versys je skroz nesto drugo (jako dobra kupnja ako zelis takav tip motora).

Ne znam jel ima jos Z750R - zadnji je proizveden 2012. tako da jeino ako se koji vucara po nekom salonu i nije prodan. Nebi to gledao, to je vec staro, ko zna kakav je akumulator (vjerojatno za bacit), gume isto nisu neka sreca......

Zasto Z800e a ne obican Z800? Razlika je poprilicna izmedju ta 2 motora i svakako bi isao na obican Z800 da sad biram izmedju ta 2 motora.

EmirF121:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Lipanj, 2016, 13:27:04 ---
--- Citat: EmirF121 - 06 Lipanj, 2016, 17:53:35 ---Pozdrav svima.

Alfa imam pitanje za tebe.
Sjećam se da sam nekada davno pročitao negdje tvoj post da je Kawasaki best buy, omjer uloženo dobiveno, zar ne?

Nadalje, prošlo je dosta vremena, vjerovatno je neko od vas vozio i z800, je li z800 bolji motor od z750?
Ne znam je li moguće uopšte sada kupiti novog z750r?
z800e sa ABS i Yamaha mt07 sa ABS imaju istu cijenu u BiH i mišljenja sam da je u tom slučaju bolje kupiti z800, šta vi mislite?

Tu u Brčkom imamo ovlaštenog zastupnika za Kawasaki a Yamaha ima u Sarajevu (cca 200km od mene) pa prednost dajem Kawi.

Šta mislite o Versys 650 2016 hahaha?
Srce mi govori z800e a razum Versys 650 zbog jefitnijeg održavanja, manje potrošnje goriva i jefitnijeg osiguranja?

Brdo dilema koje me muče posljednjih dana.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Z800 je bolji od Z750 u svemu osim u jednoj stvari - meni osobno je ugodnije sjedit na Z750 jer sam 192cm visok - ali motor kao motor (mashina, ovjes, kocnice - Z800 je apsolutno bolji motor).
Versys je skroz nesto drugo (jako dobra kupnja ako zelis takav tip motora).

Ne znam jel ima jos Z750R - zadnji je proizveden 2012. tako da jeino ako se koji vucara po nekom salonu i nije prodan. Nebi to gledao, to je vec staro, ko zna kakav je akumulator (vjerojatno za bacit), gume isto nisu neka sreca......

Zasto Z800e a ne obican Z800? Razlika je poprilicna izmedju ta 2 motora i svakako bi isao na obican Z800 da sad biram izmedju ta 2 motora.

--- Kraj citata ---

Z800e zato što je jeftiniji od z800 skoro 2000KM (cca 8000kn).

Prema ovoj tabeli ovdje razlika je samo u prednjoj i zadnjoj suspenziji (ne znam koliko je na e verziji lošija) i naravno što je z800e slabiji nekih 18ks.
Ne znam za ostale razlike, zna li neko od vas?

http://www.seastarsuperbikes.co.uk/kawasaki-z800-ninja.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju