Ostalo > Motocikli
Moji motori
Valter:
Ogledalo sa strane ima dvojaku funkciju. Jedna je da se zeko može ogledati kako je lijep i da ti možeš skinuti skrivene mušice s donjeg dijela. To zna jako nervirati.
3alfa3:
--- Citat: Valter - 05 Rujan, 2015, 12:38:06 ---Ogledalo sa strane ima dvojaku funkciju. Jedna je da se zeko može ogledati kako je lijep i da ti možeš skinuti skrivene mušice s donjeg dijela. To zna jako nervirati.
--- Kraj citata ---
Ogledalo ima samo jednu funkciju - da vidim nivo ulja bez da se moram saginjat sa desne strane motora ;D
roc:
A to si bio ti jučer kod darija, ja sam bio na špuru, još mi se i činilo da si s foruma jel
sam vidio swifta i dvije ozbiljne gume, malo povezujem, al eto nisam te pitao jel su za zeca haha ;D
3alfa3:
--- Citat: roc - 05 Rujan, 2015, 12:53:38 ---A to si bio ti jučer kod darija, ja sam bio na špuru, još mi se i činilo da si s foruma jel
sam vidio swifta i dvije ozbiljne gume, malo povezujem, al eto nisam te pitao jel su za zeca haha ;D
--- Kraj citata ---
Da :toothy12:
ako si primjetio, iz kontejnera sam uzeo jos jednu prednju gumu jer me stari zico da mu donesem 2 prednje da si napravi stalke za suncobrane :toothy12:
roc:
Je je, sjećam se. Baš sam malo gledao te gume u kontejneru i ima zadnjih skurenih do žice :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju