Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (354/419) > >>

Valter:
Ogledalo sa strane ima dvojaku funkciju. Jedna je da se zeko može ogledati kako je lijep i da ti možeš skinuti skrivene mušice s donjeg dijela. To zna jako nervirati.

3alfa3:

--- Citat: Valter - 05 Rujan, 2015, 12:38:06 ---Ogledalo sa strane ima dvojaku funkciju. Jedna je da se zeko može ogledati kako je lijep i da ti možeš skinuti skrivene mušice s donjeg dijela. To zna jako nervirati.

--- Kraj citata ---

Ogledalo ima samo jednu funkciju - da vidim nivo ulja bez da se moram saginjat sa desne strane motora  ;D

roc:
A to si bio ti jučer kod darija, ja sam bio na špuru, još mi se i činilo da si s foruma jel
sam vidio swifta i dvije ozbiljne gume, malo povezujem, al eto nisam te pitao jel su za zeca haha  ;D

3alfa3:

--- Citat: roc - 05 Rujan, 2015, 12:53:38 ---A to si bio ti jučer kod darija, ja sam bio na špuru, još mi se i činilo da si s foruma jel
sam vidio swifta i dvije ozbiljne gume, malo povezujem, al eto nisam te pitao jel su za zeca haha  ;D

--- Kraj citata ---

Da  :toothy12:

ako si primjetio, iz kontejnera sam uzeo jos jednu prednju gumu jer me stari zico da mu donesem 2 prednje da si napravi stalke za suncobrane  :toothy12:

roc:
Je je, sjećam se. Baš sam malo gledao te gume u kontejneru i ima zadnjih skurenih do žice  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju