Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (35/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: vx - 21 Kolovoz, 2010, 20:29:15 ---nije mi jasno da moraš dječacima objašnjavati kako i zašto.kad on kupi motor nek skida tablicu itd....  :redface:

a tablicu ili je drži na serijskom nosaču ili je skroz skini skupa s žmigavcima,sve ostalo je fuš.
--- Kraj citata ---

:notworthy:

--- Citat: vx - 21 Kolovoz, 2010, 20:29:15 ---izbor auspuha mi nije po volji...mislim da mivv najbolje stoji na zecu

--- Kraj citata ---

I meni (Suono model). Ali ga je teze nabavit i skuplji je. Ovog sam kupio prakticki u kvartu

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: ratz_hell - 20 Kolovoz, 2010, 21:07:54 ---ti se stvarno zamaras sa takvim zakonima?, ja bi skinio sroz tablicu , kada pandur mase sa lizalom ti samo prodjes normalno, nemas zasto stajat vjeruj, jer slabo koji ce se policajac uopce upustat u potjeru za motoristom,posebno ako vide da je neki bjesniji motor, bas sam bio pricao sa nekim policajcima o tome i svaki mi je bio rekao da su pre malo placeni da bi riskirali svoju glavu da love budale koje ce se same ubit prije ili kasnije, skidaj sve sta ti smeta i stavljaj sta god tebi pase, nemogu ti nista na cesti...

--- Kraj citata ---

Ovo je istina..

ratz_hell:
sve ovisi od covjeka do covjeka , kome se da zajebavat kome ne sa pandurijom, i svak radi kako mu je po gustu... a ja vjerujem da cim sjedens na motor si u prekrsaju tako da ti je isto zaustavljali te i globili radi brzine ili radi nosaca isto ti dodje... nevjerujem da kad vidis znak 60 da vozis 60... ni ti ni ja ni itko od nas...

3alfa3:
Prekjucer stojim na semaforu u Slavonskoj aveniji i do mene staje murjak na motoru. Kimnem mu glavom u smislu pozdrava, on odvrati i na zeleno krecemo. Vozili se 100+ km/h svako u svojoj traci i nikom nista.

ratz_hell:
opet do pandura cak, imas pandura koji ce te zajebavat ako ides 80 gdje je ogranicenje 60, iako se to vise manje tolerira... sve je opet do osobe...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju